MTM ataca cu blandete noul Audi A1

MTM ataca cu blandete noul Audi A1
Specializati in tuningul pe Audi, cei de la MTM au abordat cu o modestie surprinzatoare noul A1. Este vorba de micutul si decentul A1 cu motor 1.6 Tdi de 105 cp care a trecut prin mana nemtilor pusi pe tuning serios. Dar de data asta... doar s-au amuzat cu mezinul Audi.
Distribuie pe Facebook

MTM nici macar nu s-a atins de motor! Asta da veste socanta, nu? In schimb au schimbat suspensia lui A1 cu una ceva mai joasa, care, conform tunerului german, imbunatateste foarte mult tinuta de drum dar mai ales abordarea virajelor.

MTM ataca cu blandete noul Audi A1

La partea estetica MTM a venit cu un set de jante Bimoto pe 18 inci, destul de mari pentru micutul neamt, incaltate cu anvelope 215/35 Continental ContiSportContact.

MTM ataca cu blandete noul Audi A1

Va mai asteptati sa ma enumeram cate ceva, nu-i asa? Ei bine... cam astea sunt modificarile pana in prezent. MTM a mai anuntat ca are de gand sa umble si la motorul diesel, pe care il va remapa si va scoate in jur de 150 de cp. Iar la exterior va veni cu un set complet de modificari: bodykit, evacuare si alte jante.

MTM ataca cu blandete noul Audi A1

Insa pana la modificarile urmatoare, ramanem cu ceea ce am primit de la MTM: niste jante si o suspensie. Destul de slab pentru un tuner atat de celebru cum este MTM... Dezamagitor chiar, am putea spune. Insa speram ca este doar un exercitiu de imagine si de marketing, urmand a fi dezvaluite modificari serioase in viitorul apropiat.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi A1 MTM
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2010