MTM vinde pe internet un Audi RS6 cu 802 CP sub capota. Care este pretul automobilului german

  • MTM vinde pe internet un Audi RS6 cu 802 CP sub capota
  • Automobilul german are numai 35.000 km la borda
  • Nota de plata se ridica la fabuloasa suma de 139.999 euro
Distribuie pe Facebook

Celebra companie germana de tuning Motoren Technik Mayer are la vanzare un Audi RS6 cu nu mai putin de 802 cai putere sub capota.

Potrivit anuntului publicat pe un site de specialitate, respectivul automobil in cinci portiere a fost inmatriculat pentru prima oara la sfarsitul anului 2015, iar de-atunci si pana in prezent a parcurs undeva in jurul a 35.000 de kilometri.

Secretul din spatele celor 802 cai putere ascunsi acum sub capota consta in noile turbine atasate motorului V8 de patru litri, care a mai primit din partea specialistilor MTM inclusiv un sistem de evacuare marca Akrapovic.

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

Drept urmare, atunci cand vine vorba despre performante, acest Audi RS6 Avant se poate mandri cu o viteza maxima de 325 de kilometri pe ora, care 'arunca' familista germana in clasa sportivelor pur-sange de la Ferrari sau Lamborghini.

La nivel estetic, automobilul in cinci portiere si cu 802 cai putere sub capota scos la vanzare de MTM propune o caroserie de culoare neagra insotita de mai multe elemente din fibra de carbon si patru jante aurii semnate Vossen.

Interiorul mizeaza la randul lui pe o combinatie contrastanta de negru si, cel putin de-aceasta data, alb - pe care viitorii pasagerii o vor servi, intamplator sau nu, tot alaturi de diverse ornamente realizate din fibra de carbon.

Exceptand tuningul de top operate de specialistii MTM, automobilul in cinci portiere se mai poate lauda si cu o lunga lista de echipamente din fabrica, precum blocuri optice cu tehnologie LED si discuri de franare carbon-ceramice.

Acest Audi RS6 Avant cu 802 cai putere sub capota mai dispune, de asemenea, si de o tapiterie realizata din piele, plus alcantara, dar si de un sistem audio de inalta fidelitate de la Bang & Olufsen sau patru scaune incalzite.

Nu este deloc de mirare ca automobilul din 2015 scos la vanzare de germanii de la MTM are un pret de aproape 140.000 de euro, reusind astfel performanta de a costa cu 28.000 de euro mai scump decat un exemplar nou-nout.

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze MTM RS6 de vanzare
mai multe