Multi vor spune ca e sleeper-ul perfect. Cati CP ofera acest Chevy Sprint din '88

Multi vor spune ca e sleeper-ul perfect. Cati CP ofera acest Chevy Sprint din '88
  • Un Chevy Sprint din '88 e de vanzare in SUA
  • Exemplarul cu pricina ofera 954 de cai putere
  • Nota de plata se ridica la 44.995 dolari
Distribuie pe Facebook

O vorba veche si inteleapta zice sa nu judeci o carte dupa coperta. La fel se intampla si in povestea noastra, care prezita viata unui... Chevy Sprint cu 954 CP sub capota.

Nu este la fel de cunoscut precum un Camaro sau un Corvette, iar cei care s-ar incumeta sa-l cumpere pot fi numarati pe degetele de la o singura mana. Pana la urma urmei, motivele sunt lesne de inteles.

Vechiul Chevrolet Sprint - sau Metro, asa cum mai este el cunoscut, nu are nimic cu care sa se remarce. Masini cu motoare in trei cilindri si tractiune fata vezi la fiecare colt de strada, mai ales in zilele noastre.

Chevrolet Sprint de 954 CPChevrolet Sprint de 954 CP

Spre deosebire insa de restul exemplarelor, cel din cazul de fata este ceva mai special. In locul unitatii standard de un litru, acesta gazduieste V8 twin-turbo de 6.587 centimetri cubi si... 954 CP.

De livrarea puterii maxime catre roti se ocupa acum o transmisie automata marca si modelul General Motors TH350, care lucreaza alaturi de un diferential Ford de noua inch.

Puntea fata se bucura de prezenta unei suspensii de tip MacPherson, pe cand sistemul de franare provine de la o camioneta Nissan. Sal cel putin asta sustine... anuntul de vanzare.

Chevrolet Sprint de 954 CPChevrolet Sprint de 954 CP

Interesat de acest Chevrolet Sprint din '88? Atunci afla ca (aparent) inofensivul automobil american nu are nicio problema in a circula pe drumurile publice. Ba dimpotriva. A parcurs deja peste 117.000 kilometri pana acum.

Ce-i drept, modificarile la acest exemplar au inceput aproximativ 20 de ani mai tarziu de la nasterea sa - in 2007, mai exact, atunci cand compania Fatman Fabrications a pornit in cautarea retetei sleeper-ului perfect.

Aproximativ un deceniu mai tarziu, acestia se pot lauda cu o reusita rasunatoare. Cel putin din punctul nostru de vedere. Nu stim insa si ce spunem atunci cand vine vorba despre pretul de vanzare: 44.995 de dolari.

Chevrolet Sprint de 954 CPChevrolet Sprint de 954 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Chevrolet Sprint de 954 CP
mai multe