Muscle car-ul care a impartit internetul in doua. Legendarul model ascunde acum sub capota un motor V8 cu doua turbine si 1200 Nm

Muscle car-ul care a impartit internetul in doua. Legendarul model ascunde acum sub capota un motor V8 cu doua turbine si 1200 Nm
  • Muscle car-ul care a impartit internetul in doua
  • Legendarul model ascunde acum sub capota un motor V8 cu doua turbine si 1200 Nm
Distribuie pe Facebook

Lista marilor surprize continua la interior, acolo unde nonconformistul proiect de tuning vine cu scaune de A-Class. Si bord de E63.

Un Ford Mustang cu motor V8 de AMG? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: construit in urma cu mai bine de cinci decade, la sfarsitul anilor '60, acest exemplar cu o caroserie de culoare galbena ascunde sub capota unitatea de 5.5 litri, cu doua turbine, a unui E63 din 2012.

Gasit intr-o stare deplorabila si salvat in ultima clipa de la pieire, respectivul muscle car se poate lauda inclusiv cu o unitate de control custom, drept pentru care fisa cu specificatii tehnice cuprinde si o putere maxima de 721 CP. Plus 1.200 Nm.

De la acelasi E63 din anul 2012 provine, totodata, si transmisia automata cu sapte rapoarte. AMG-ul mentionat si anterior a mai donat pentru reconstructia vechiului Ford Mustang si sistemul de franare, dar si plansa de bord, volanul in trei spite sau tunelul central, printre altele.

Meniul caracteristic departamentului interior continua cu scaunele fata de A-Class, bancheta spate realizata custom si fetele retapitate ale usilor, in timp ce exteriorul se bucura de o noua parte frontala. Dar si stopuri cu tehnologie LED.

In cazul in care nu este suficient de vizibil, acelasi Ford Mustang construit in urma cu mai bine de cinci decade, la sfarsitul anilor '60, si echipat recent cu motor V8 de AMG mai dispune si de jante supradimensionate din aliaj. Plus o evacuare centrala si eleron pentru portbagaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2021