Muscle car-ul condus de Vin Diesel in Fast and Furious 9 a primit o versiune de strada, cu motor central si cutie de Lamborghini

Muscle car-ul condus de Vin Diesel in Fast and Furious 9 a primit o versiune de strada, cu motor central si cutie de Lamborghini
  • Muscle car-ul condus de Vin Diesel in Fast and Furious 9 a primit o versiune de strada, cu motor central si cutie de Lamborghini
  • Automobilul in cauza ar trebui sa accelereze de la 0 la 60 de mile pe ora mai repede decat i-ai putea pronunta numele
Distribuie pe Facebook

Automobilul in cauza ar trebui sa accelereze de la 0 la 60 de mile pe ora mai repede decat i-ai putea pronunta numele.

Muscle car-ul condus de Vin Diesel in noul Fast and Furious 9 a primit o versiune de strada. Proiectul companiei SpeedKore, asemeni variantei din filmul produs de Universal Pictures, respectivul autoturism ascunde sub capota - montat central, un V8 cu capacitatea de 6.2 litri.

Imprumutat din gama Hellcat de la Dodge, motorul cu pricina lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si provenienta Lamborghini Gallardo pentru a livra rotilor spate peste 700 de cai putere, daca mai trebuia precizat.

Acelasi Charger Hellacious se mai poate lauda, de asemenea, si cu o noua caroserie din fibra de carbon - finisata intr-o nuanta mata de negru, dar si cu un set de jante cu prindere centrala, intr-un singur prezon, de la HRE. Seria vestilor bune continua de cealalta parte a portierelor.

In cabina, versiunea de strada a muscle car-ului condus de Vin Diesel in noul Fast and Furious 9 a pregatit inclusiv ceasuri de bord cu aspect clasic, semnate Classic Instruments, reteta in cauza cuprinzand si frana de mana hidraulica.

Proiectul companiei SpeedKore mai dispune si de o suspensie de la Detroit Speed pentru puntea fata, o coloana de directie dezvoltata de specialistii Ididit, evacuare custom, diferite elemente Brembo pentru sistemul de franare. Iar lista cu bunatati continua aproape la nesfarsit.

Distribuie pe Facebook
mai multe