Mustang-ul care a inghitit un Lamborghini Gallardo. POZE REALE

Mustang-ul care a inghitit un Lamborghini Gallardo. POZE REALE
  • Acest Mustang de generatie a cincea este, de fapt, un Lamborghini Gallardo
  • Ineditul proiect de tuning a costat >700.000 de dolari, potrivit proprietarului
  • Automobilul va fi scos la licitatie in prima parte a anului viitor, peste Ocean
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de caroseria specifica unui Mustang. Acesta este, de fapt, un Lamborghini Gallardo cu motor V10 si cutie automata.

Arata exact ca un Mustang de generatie a cincea, mai putin in partea din spate a caroseriei - acolo unde au fost instalate noi elemente vizuale, precum spoilerul custom si blocurile optice specifice vechiului Lamborghini Gallardo.

De la unul dintre numeroasele exemplare ale supercarului italian produs in perioada 2003 - 2013 a fost imprumutat si interiorul pentru doua persoane, cu tot cu scaune, plansa de bord si chiar consola centrala ori fetele portierelor.

Tractorri Custom Coupe

Tractorri Custom Coupe

Tractorri Custom Coupe

Exista si o explicatie pentru care acest Mustang de generatie a cincea arata ca un Lamborghini Gallardo din anumite puncte de vedere: pentru ca nu este nici pe departe ceea ce pare, dupa cum vei afla din randurile urmatoare.

Cunoscut sub numele de Tractorri Custom Coupe, exemplarul din cazul de fata porneste de la supercarul italian cu motor V10 si pastreaza inclusiv trenul de rulare original, cu unitatea de cinci litri montata central in spatele scaunelor.

Un Lamborghini Gallardo sub acoperire, acest Mustang de generatie a cincea se mai bucura si de o cutie automata cu sase rapoarte, de un vitezometru gradat pana la 330 km/h, plus lumini de semnalizare de Porsche 911 Turbo.

Toata distractia a costat mai bine de 700.000 de dolari, o suma oarecum normala daca tinem de automobilul aflat de baza - despre care se spune ca era nou-nout atunci cand a fost sacrificat pentru a da nastere ineditului proiect de tuning.

Pana la momentul de fata, ciudatul Tractorri Custom Coupe nu a parcurs decat 4.126 de kilometri, astfel ca proprietarul planuieste sa renunte la costisitorul experimenta, in speranta ca mai recupera o parte din banii cheltuiti.

Vanzarea acestui Lamborghini Gallardo transformat in Mustang de generatie a cincea a fost programata pentru inceputul anului viitor si va avea loc in cadrul celebrei licitatii organizate de Barrett-Jackson in Scottsdale, Arizona.

Tractorri Custom Coupe

Tractorri Custom Coupe

Tractorri Custom Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tractorri Custom Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2018