N-ai vazut altul ca el. Un BMW M3 in Satin Red face senzatie pe internet

N-ai vazut altul ca el. Un BMW M3 in Satin Red face senzatie pe internet
  • Ii apartine unui membru al forumului Bimmer Post
  • Este infoliat in nuanta Satin Red
  • Propulsorul de 3.0 litri twin-turbo este cel mai probabil stock
Distribuie pe Facebook

Acesta este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase BMW-uri M3 din lume. Proprietarul a optat pentru o folie in nuanta Satin Red si pentru mai multe modificari care sa scoata in evidenta modelul german.

Orice model care a primit tratamentul diviziei de performanta BMW M nu mai necesita modificari ulterioare. Cel putin teoretic. Este destul de greu sa personalizezi o masina care deja a fost calibrata pentru a-ti oferi performante maxime, insa proprietarului acestui M3 i-a reusit cu siguranta.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Fiind membru al celebrului forum Bimmer Post, omul nostru nu este deloc strain de produsele constructorului bavarez si mai ales de modificarile care pot fi facute astfel incat echilibrul masinii sa nu fie afectat prea mult.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Pentru inceput a optat pentru o folie in nuanta Satin Red cu finisaj cromat care scoate si mai mult in evidenta liniile si agresivitatea sedan-ului german. De o statura corespunzatoare se ocupa noua suspensie de inalta performanta, in timp ce un set de jante forjate Brixton PF5 adauga un plus de contrast exteriorului.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Intregul pachet este definitivat de mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon, precum o buza fata, un difuzor de aer si o aripa spate discreta, dar si de un set de faruri aftermarket cu LED.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Modificarile grupului propulsor sunt nescunoscute, asa ca vom presupune ca unitatea de 3.0 litri twin-turbo a fost lasata stock. Asadar, aceasta dezvolta 431 de cai putere si 550 Nm cuplu, pe care ii transmite puntii spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu ambreiaj dublu.

BMW M3 in nuanta Satin Red

Daca esti genul care prefera o versiune standard, insa ceva mai speciala, poti opta pentru unicul BMW M3 din lume finisat in nuanta Speed Yellow. Acesta se afla si acum in showroom-ul bavarezilor din Abu Dhabi si beneficiaza de mai multe elemente aerodinamice din fibra de carbon, alese cu grija din catalogul cu produse M Performance.

BMW M3 in nuanta Satin Red

BMW M3 in nuanta Satin Red

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 in nuanta Satin Red
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 August 2017