N-ai vazut un MINI mai nebun ca asta. Are motor de HONDA si 360 de cai pe puntea fata

N-ai vazut un MINI mai nebun ca asta. Are motor de HONDA si 360 de cai pe puntea fata
  • A fost construit de un tanar de 22 de ani
  • Are un motor B16 de 1.6 litri VTEC
  • Momentan dezvolta 360 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Acesta trebuie sa fie unul dintre cele mai extreme Mini-uri vazute vreodata, daca nu chiar cel mai extrem. Asta pentru ca sub capota are un motor de Honda Civic Type R de generatie mai veche si foarte multe alte modificari atat tehnice cat si estetice.

Mini-urile au fost dintotdeauna recunoscute pentru manevrabilitatea lor iesita din comun, tocmai de aceea sunt comparate de foarte multe ori cu carturile. Poate ca masina din clipul video de mai jos nu mai este imbatabila pe viraje, insa in linie dreapta cu siguranta face cateva victime.

Ea a fost construita de un tanar de 22 de ani iar piesa de rezistenta este, fara indoiala, propulsorul de sub capota. Este vorba despre un agregat B16 de 1.6 litri VTEC, imprumutat de la o Honda Civic Type R de generatie mai veche.

Cu ajutorul mai multor modificari, printre care si o turbina potenta, motorul a ajuns sa dezvolte 360 de cai putere. Si nu uita ca vorbim despre o masina foarte usoara, cu tractiune pe puntea fata.

Inainte sa dai play clipului si sa vezi aceasta "racheta" in actiune, mai trebuie sa stii ca proprietarul nu are de gand sa se opreasca aici. Urmeaza alte imbunatatiri, printre care si o tractiune integrala, dar si cateva modificari la motorul B16 care sa creasca puterea la 500 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 August 2018