N-are bani de Panamera Sport Turismo asa ca isi transforma vechea decapotabila intr-un break. Cum arata

N-are bani de Panamera Sport Turismo asa ca isi transforma vechea decapotabila intr-un break. Cum arata
  • Au plecat de la un Porsche Boxster din prima generatie
  • Partea frontala are elemente de 911 GT3 (997)
  • Proiectul nu este inca finalizat
Distribuie pe Facebook

Cineva a comandat un Porsche Shooting Break construit pe un sasiu de Boxster din prima generatie. Proiectul, care nu este inca finalizat, se afla momentan in atelierul olandezilor de la van Thull Development.

Shooting Break-urile au castigat un oarecare teren in randul clientilor iar Porsche Panamera Sport Turismo este unul dintre cele mai aratoase astfel de modele pe care le poti cumpara in prezent.

Cea mai accesibila versiune este Panamera 4 Sport Turismo, care costa in Romania cel putin 106.281 euro cu TVA. Daca banii nu sunt o problema si vrei in acelasi timp si o masina prietenoasa cu mediul inconjurator, atunci varianta Panamera Turbo S E-Hybrid este perfecta pentru tine.

Porsche Boxster transformat in Shooting Break

Pretul de pornire, la noi in tara, pentru un astfel de Shooting Break este de 199.077 euro dar sistemul de propulsie plug-in hybrid iti pune la dispozitie 680 de cai putere si 850 Nm cuplu. Consumul mediu mixt declarat de producator? Doar 3.3 litri/100 de kilometri.

"Eroul" acestui articol n-o fi avut 100.000 de euro sa dea pe un Panamera Shooting Break asa ca a apelat la o firma olandeza care ii va construi un Porsche Shooting Break unicat, plecand de la un Boxster din prima generatie.

Porsche Boxster transformat in Shooting Break

Proiectul este inca in desfasurare iar in imaginile alaturate se pot observa progresele facute pana acum. Partea frontala a masinii contine elemente preluate de la un 911 GT3 (997) iar spatele te duce cu gandul la un 911 din generatia 991. Plafonul plonjat ar mai avea nevoie de unele modificari, daca ne intrebi pe noi. La fel si pozitionarea prizelor de aer de pe laterial, nu este cea mai fericita.

Porsche Boxster transformat in Shooting Break

Aruncand o privire peste celelalte proiecte ale olandezilor, pare ca stiu ce fac, asa ca cel mai probabil toate aceste scapari vor fi, cel mai probabil, indreptate pana la final.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2019