N-o fi el frumos, dar 700 de cai putere nu sunt de lepadat. Bentley-ul Bentayga in viziunea celor de la Mansory

  • Bentley-ul Bentayga a primit atentia nemtilor de la Mansory
  • Pachetul de tuning este compus dintr-un body-kit, un set de jante si modificari de ordin tehnic
  • Masina va fi prezentata in cadrul SEMA, show-ul anual care are loc in Las Vegas
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mansory au prezentat pachetul de tuning conceput special pentru Bentley-ul Bentayga. Masina va fi prezentata in premiera la SEMA, eveniment anual care are loc in noiembrie la Las Vegas.

Bentley-ul Bentayga este unul dintre cele mai scumpe SUV-uri din lume, iar pentru suma de bani platita pentru un astfel de exemplar, primesti cele doua caracteristici cu care ne-au invatat englezii de-a lungul anilor: lux si rafinament.

Bentley Bentayga by Mansory

Pe langa interesul fanilor, Bentayga a trezit si imaginatia tunerilor, care sunt in competitie pentru a crea cel mai potrivit pachet de tuning pentru masivul SUV englez. Primii care au spart gheata au fost nemtii de la Startech, care au venit cu un body-kit pe masura, mai multe accesorii aerodinamice si cateva modificari tehnice.

Bentley Bentayga by MansoryBentley Bentayga by Mansory

Acestia sunt acum urmati de conationalii de la Mansory, care pe langa luxul si rafinamentul oferit deja de modelul Bentley, propun unele modificari care sa ii confere si o nota de sportivitate.

Bentley Bentayga by Mansory

Tunerul a urmat reteta clasica si a inceput cu mai multe piese din fibra de carbon, un splitter frontal, prize de aer mai mari in bara fata, praguri, aripi evazate si o aripa spate de dimensiuni considerabile deasupra lunetei.

Bentley Bentayga by MansoryBentley Bentayga by Mansory

Pachetul este completat de un nou sistem de evacuare, jante pe 23 de inch, si pentru orice eventualitate, inca o buza din fibra de carbon in partea din spate.

Bentley Bentayga by Mansory

La interior regasim o noua forma a volanului, pedale noi, o noua tapiterie de piele si sigla Mansory brodata pe mai multe piese ale habitaclului, inclusiv pe scaune.

Bentley Bentayga by Mansory

Partea tehnica a fost si ea revizuita, astfel ca propulsorul W12 de 6.0 litri, bi-turbo, dezvolta acum 691 de cai putere si 1050 Nm cuplu, iar viteza maxima se opreste la 311 km/h.

Bentley Bentayga by Mansory

Nemtii de la Mansory isi vor prezenta creatia in cadrul show-ului anual SEMA, care are loc in Las Vegas in luna noiembrie.

Bentley Bentayga by Mansory

Bentley Bentayga by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Bentley Bentayga by Mansory
mai multe