Negrul revine la moda: BMW Seria 4 Coupe cu interior din piele naturala

Negrul revine la moda: BMW Seria 4 Coupe cu interior din piele naturala
  • Cel mai nou proiect de tuning semnat Carlex Design are la baza un BMW Seria 4 Coupe
  • Automobilul sport bavarez se lauda acum cu numeroase imbunatatiri la interior
  • Printre materialele folosite la decorarea cockpitului se numara si pielea naturala
Distribuie pe Facebook

In ultimii ani, negrul a fost tot mai putin folosit la nivelul interiorului, marea majoritate a tapiteriilor auto fiind accesorizate cu nuante cat mai deschise, precum bejul, galbenul sau chiar albul. Raportul de forte s-ar putea schimba insa in perioada imediat urmatoare, in cazul in care si restul companiilor de tuning vor adopta strategia adoptata de specialistii Carlex Design la modificarea noului BMW Seria 4 Coupe.

Asemeni rivalilor de la Audi, respectiv Mercedes, si bavarezii de la BMW ofera numeroase optiuni pentru personalizarea modelelor din gama. Ce se intampla insa atunci cand nici una dintre culorile disponibile pentru accesorizarea aspectului interior nu este pe placul clientului?

Ei bine, in acest caz, producatorul bavarez de automobile scoate la inaintare artileria grea din dotare, cumparatorul fiind trimis sa stea de vorba cu cei din departamentul BMW Individual. Asta in cazul in care persoana cu pricina nu s-a decis cumva sa faca un compromis de moment si sa-si caute apoi salvarea prin lumea tuningului.

BMW Seria 4 Coupe by Carlex

BMW Seria 4 Coupe by CarlexBMW Seria 4 Coupe by Carlex

O lume a tuningului despre care nu se poate spune ca duce lipsa de imaginatie atunci cand vine vorba de redecorarea cockpitelor. Iar cel mai bun exemplu in acest sens consta in impresionantele proiecte realizate de-a lungul timpului de specialistii Vilner, insa nici concurentii de la Carlex Design nu stau mai rau din acest punct de vedere. Chiar daca, nu de putine ori, tind sa exagereze si sa depaseasca limita bunului gust - situatie care, din fericire, nu este valabil si in cazul de fata.

Lasand la o parte parerile personale si trecand direct la subiect, tinem sa precizam ca ultima creatie a celebrei companii poloneze de tuning are la baza un exemplar al modelului BMW Seria 4 Coupe, automobilul sport al constructorului din Munchen iesind acum in evidenta prin numeroase insertii de piele naturala, ce acopera atat panoul de bord, cat si scaunele, fetele usilor sau cotiera centrala.

Meniul interior mai include, de asemenea, si cateva accente de piele ce imita fibra de carbon, lista cu atractii principale incheindu-se in cele din urma cu multiplele ornamente de culoare rosie, ce mai dinamizeaza atmosfera eleganta pusa in scena de pielea neagra naturala mai sus mentionata.

BMW Seria 4 Coupe by Carlex

BMW Seria 4 Coupe by CarlexBMW Seria 4 Coupe by CarlexBMW Seria 4 Coupe by Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 4 Coupe by Carlex
mai multe