Nemtii au scos pe piata un diesel cu 330 km/h in bord. Cum arata respectivul model

Nemtii au scos pe piata un diesel cu 330 km/h in bord. Cum arata respectivul model
  • Alpina publica primele detalii ale noului D5 S
  • Modelul bavarez ofera un diesel cu 388 CP sub capota
  • Sprintul pana la 100 km/h dureaza 4.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Respectivul model va fi expus in fata publicului chiar la inceputul saptamanii viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Nemtii de la Alpina s-au tinut de cuvant: au publicat in cursul acestei saptamani, cu numai cateva zile inaintea lansarii publice de la Frankfurt, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului D5 S.

Pus in miscare de un propulsor bi-turbodiesel de trei litri si 388 cai putere, respectivul automobil al companiei din Buchloe are nevoie de numai 4.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Alpina D5 S

Alpina D5 S

O viteza maxima de 286 kilometri pe ora si un consum mediu de 6.6 litri la 100 kilometri completeaza intr-un final fisa tehnica, care mai include si o transmisie automata cu opt rapoarte, plus un sistem 4x4.

Din punct de vedere estetic, noul model D5 S se remarca prin rafinamentul caracteristic automobilelor Alpina, cu o prelungire subtila atasata partii frontale si un difuzor posterior insotit de patru iesiri.

Un set de jante cu design multispita si diametru de 20 inch pune capat lista atractiilor de ordin exterior, in timp ce departamentul interior se lauda cu piele fina, lemn masiv si tehnologii de ultima ora.

Mai mult de-atat, instrumentele de bord digitale au fost recalibrate, astfel ca vitezometrul se mandreste acum cu o gradatie pana la 330 kilometri pe ora - asemeni ultimei generatii a sportivei BMW M5.

In ceea ce priveste pretul de pornire al noului model Alpina D5 S, ei bine... oficialii companiei nemtesti din Buchloe au preferat ca, cel putin momentan, sa nu spuna absolut nimic cu privire la acest aspect.

Tinand insa cont de numarul cailor putere prezenti la datorie, dar si de performantele pe care le ofera, nu ar fi de mirare ca respectivul automobil sa joace in acelasi segment precum cvadri-turbodieselul BMW M550d.

Alpina D5 S

Alpina D5 S

Alpina D5 S

Alpina D5 S

Alpina D5 S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Alpina D5 S
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2017