Nemtii au scos un BMW de 680 CP care sa se bata cu masinile de la Ferrari si Lamborghini. FOTO

Nemtii au scos un BMW de 680 CP care sa se bata cu masinile de la Ferrari si Lamborghini. FOTO
  • Cel mai nou tuning pentru BMW M4 vine de la G-Power
  • Nemtii au pregatit 680 CP pentru motorul de 3.0 litri
  • Clientii vor putea opta si pentru alte imbunatatiri
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai rapide automobile ale segmentului mediu, noul BMW M4 Coupe intra pe teritoriul supercarurilor multumita pachetului de tuning dezvoltat de compania G-Power.

Lansat in toamna anului 2013, ca inlocuitor al legendarului M3 Coupe, noul BMW M4 nu mai are nevoie de niciun fel de introducere ori prezentare.

Asa cum precizam si la momentul aparitiei sale, sportivul de origine bavareza ofera o motorizare turbo de trei litri si cel putin 431 cai putere, cuplata fie la o transmisie manuala, fie la una cu dublu ambreiaj.

Nelipsita tractiune spate si diferentialul activ completeaza in cazul de fata meniul tehnic, astfel ca primii 100 km/h vin in cel mult 4.3 secunde.

Pe scurt, noul BMW M4 concureaza pentru o pozitie fruntasa in topul celor mai rapide automobile ale segmentului mediu si reprezinta, totodata, un punct numai bun de plecare pentru o companie de tuning precum G-Power.

Drept dovada, odata ajuns pe mainile specialistilor din Autenzell, sportivul de origine bavareza a primit pachetul necesar unei puteri maxime de 680 CP.

Vorbim, mai exact, de o valoare care are potentialul de a face invidioase inclusiv anumite creatii Ferrari si Lamborghini, printre primele care ne vin in minte numarandu-se 458 Italia si Huracan LP610-4.

Oficialii G-Power nu au suflat, din pacate, nici macar o singura vorba referitoare la noile performante ale BMW-ului M4, insa nu ar fi deloc de mirare ca...

... ei bine, ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze acum intr-un timp mai mic de patru secunde, iar viteza de top sa depaseasca notabil pragul celor 300 kilomeri pe ora, daca este sa ne intrebi pe noi.

Exceptand cresterea semnificativa de pujtere, tratamentul G-Power mai include si anumite elemente din fibra de carbon, plus jante cu design in cinci spite.

BMW M4 de la G-Power

BMW M4 de la G-Power

BMW M4 de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M4 de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2017