Nemtii au terminat de modificat cel mai luxos SUV din lume. Cum arata acum Rolls Royce Cullinan

  • Denumit Overdose
  • Modul ECU resoftat
  • Motorul dezvolta 685 CP
Distribuie pe Facebook

Spofec a publicat primele imagini si informatii cu privire la pachetul de tuning dezvoltat special pentru Rolls-Royce Cullinan. Botezat Overdose, acesta aduce si mai multi cai putere pentru unitatea V12 de sub capota.

Dupa Mansory, a venit momentul ca Rolls-Royce Cullinan sa fie modificat si de catre Spofec. Pachetul propus de tunerul german este denumit Overdose si face cel mai luxos SUV din lume sa iasa si mai tare in evidenta.

Spofec Overdose

Cullinan are acum o parte frontala usor schimbata, multumita noului spoiler, iar aripile evazate adauga pana la 12 centimetri la latimea masinii. Pachetul mai include setul de jante Vossen cu diametrul de 24 de inch, difuzorul de aer, un eleron subtil si au modificat suspensia pneumatica astfel ca garda la sol a scazut cu 40 de milimetri.

Spofec Overdose

Spofec Overdose

In ceea ce priveste habitaclul, Spofec le pune clientilor la dispozitie o gama larga de tapiterii din piele in diverse culori.

Vestea buna este ca motorul V12 twin-turbo de 6.7 litri a primit, la randul sau, un modul ECU care ii permite sa dezvolte 685 de cai putere si 1.010 Nm cuplu, suficient cat sa propulseze uriasul SUV de la 0 la 100 de km/h in doar 4.9 secunde.

Spofec Overdose

Pentru un sunet accentuat, tunerul a instalat si un sistem de evacuare confectionat in intregime din otel inoxidabil.

Spofec Overdose

Spofec Overdose

Spofec Overdose

Spofec Overdose

Spofec Overdose

Spofec Overdose

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Spofec Overdose
mai multe