Nemtii au terminat de tunat cel mai rapid hatchback din toate timpurile. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii au terminat de tunat cel mai rapid hatchback din toate timpurile. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii au terminat de tunat cel mai rapid hatchback din toate timpurile
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de 500 CP.

Cinci cilindri, 400 de cai si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in doar 3.8 secunde. Sunt specificatiile care transforma noul RS3 intr-unul dintre cele mai rapide modele din istoria Audi si, totodata, a industriei auto.

Exista insa loc si de mai bine, asa cum au aratat-o, de curand, nemtii de la Manhart Performance, optimizarea unitatii de control a motorizarii turbo cu o capacitate de 2.480 de centimetri cubi, pe benzina, traducandu-se prin cresterea puterii maxime pana la 500 CP, potrivit unui comunicat de presa publicat la sfarsitul lui iunie.

Audi RS3 de la Manhart Performance

Specialistii tunerului din orasul Wuppertal nu s-au grabit sa faca public, din pacate, si costul modificarii cu pricina, o alta mare necunoscuta constand in modul in care noul soft afecteaza performantele mentionate anterior, in randurile de mai sus.

Respectiva companie a precizat, in schimb, ca proprietarii masinii produse de Audi vor putea opta, ulterior, si pentru o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, si pentru o evacuare cu valve controlabile, upgrade-urilor in cauza alaturandu-li-se patru jante concave, cu diametrul de 20 de inch, si diferite accente de auriu.

Preturile accesorilor oferite de nemtii de la Manhart Performance nu reprezinta, la momentul actual, decat un mister de proportii, insa noul RS3 se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la numai, cu ghilimelele de rigoane, 64.100 euro.

Audi RS3 de la Manhart Performance

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2022