Nemtii au terminat de tunat masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde

Nemtii au terminat de tunat masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde
  • Nemtii au terminat de tunat masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste doua tone, dar atinge suta in fix trei secunde
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile puse la dispozitia clientilor se numara inclusiv o capota realizata custom din fibra de carbon.

625 de cai pe ambele punti si un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora care, in realitate, nu dureaza decat 3.0 secunde. Cu astfel de performante trecute in fisa cu specificatii de ordin tehnic, nici nu-i de mirare ca primul BMW M8 Competition cu patru usi din istorie se poate lauda cu loc fruntas in topul celor impresionante masini ale momentului.

Exista insa si clienti dornice de valori si mai spectaculoase comparativ cu cifrele si numerele mentionate anterior, in randurile de mai sus, solutia acestei categorii de persoane constand in noul tuning de la G-Power.

Vestile bune culmineaza cu reteta comercializata sub indicativul GP-820, sinonima cu un total de 820 CP si 1000 Nm. Pentru optiunea respectiva, amatorii de senzatii extreme vor fi nevoiti sa achite o nota de plata care depaseste, cu putin, suma de 24.000 de euro, ceea ce reprezinta aproximativ 20% din pretul unui BMW M8 Gran Coupe fara optionale.

Pentru clientii mai chibzuiti, aceiasi nemti de la G-Power ofera meniurile GP-770 de 770 CP, 930 Nm si 16.114 euro, respectiv GP720 de 720 CP, 850 Nm si numai 2.614 euro, potrivit primelor detalii date publicitatii.

In clipa de fata, performantele specifice absolut fiecarui pachet de tuning in parte reprezinta doar o mare necunoscuta, persoanele care ascund in propriul garaj cel mai spatios BMW M8 fiind informate, in schimb, ca pot opta si pentru nenumarate modificari de ordin vizual. Precum o capota din fibra de carbon pentru motor, jante pe 21" s.a.m.d.

BMW M8 Gran Coupe de la G-Power

BMW M8 Gran Coupe de la G-Power

BMW M8 Gran Coupe de la G-Power

Distribuie pe Facebook
mai multe