Nemtii au terminat de tunat noul Lamborghini Urus. SUV-ul italian are acum mai multa putere chiar si decat un Aventador SV

Nemtii au terminat de tunat noul Lamborghini Urus. SUV-ul italian are acum mai multa putere chiar si decat un Aventador SV
  • Cel mai recent tuning pentru Lamborghini Urus vine de la Novitec
  • Propunerea nemtilor cuprinde inclusiv un wide-body kit
  • Motorul V8 bi-turbo propune acum o putere maxima de 782 de cai
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza acum cel mult 3.3 secunde. De cealalta parte, viteza de top sare de 310 kilometri pe ora.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo, a carei putere maxima se ridica la 650 de cai, noul Lamborghini Urus se autoproclama primul Super-SUV din lume. Si are numeroase motive s-o faca, printre acestea numarandu-se inclusiv timpul de doar 3.6 secunde necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h.

Cu astfel de specificatii scoase la inaintare, ai fi tentat sa crezi ca automobilul italienilor va scapa de furia companiilor de tuning. Nici vorba de asa ceva: inca un pachet cu diverse imbunatatiri iese astazi la orizont.

Purtand semnatura specialistilor Novitec, cea mai recenta reteta destinata modelului din Sant'Agata Bolognese vine cu un widebody la exterior, care creste latimea caroseriei cu pana la 12 cm. Meniul continua cu o capota bombata a motorului, o evacuare cvadrupla si patru jante de la Vossen.

La interior, proprietarii noului Lamborghini Urus sunt invitati sa isi (re)decoreze exemplarul din dotare dupa bunul plac. Nemtii precizeaza ca sunt pregatiti sa ofere optiuni infinite in materie de materiale si culori.

Nu la fel se poate spune si despre tuningul de la motor. Aici, automobilul italienilor poate fi cu echipat numai cu un Stage 1, Stage 2 sau Stage 3, configuratia de top cuprinzand o putere maxima de 782 de cai, servita alaturi de un cuplu care depaseste - nu cu mult, ce este drept - 1.000 de Nm.

Drept urmare, in urma tratamentului suferit, fisa cu performanta a modelului din Sant'Agata Bolognese gazduieste o acceleratie de la 0 la 100 km/h in ~3.3 secunde. Plus o viteza maxima de aproximativ 310 kilometri pe ora.

Lamborghini Urus de la Novitec

Lamborghini Urus de la Novitec

Lamborghini Urus de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Lamborghini Urus de la Novitec
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2019