Nemtii au tunat cel mai puternic BMW din toate timpurile

Nemtii au tunat cel mai puternic BMW din toate timpurile
  • Nemtii au tunat...
  • ... cel mai puternic BMW din toate timpurile
Distribuie pe Facebook

Sub capota, celebrul propulsor de 4.4 litri livreaza acum persoanei de la volan nici mai mult, nici mai putin de 900 de cai.

Vesti bune pentru amatorii de senzorii extreme: nemtii de la G-Power au lansat un nou pachet de tuning pentru primul M5 CS din istorie, instalarea unor turbine mai mari si a unor pistoane forjate - printre altele, transformand cel mai puternic BMW din toate timpurile intr-o bestie cu 900 de cai putere sub capota.

Prin urmare - cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca acum rezolvarea intr-un timp de circa 2.5 secunde, pe cand viteza de top va depasi 330 de kilometri pe ora.

Aceeasi nemti de la G-Power au de gand sa mai vanda cumparatorilor primului M5 CS din istorie si o capota ventilata, dar si un eleron proeminent - ambele realizate din fibra de carbon, cel mai puternic BMW din toate timpurile dispunand si de jante forjate de pana la 21 de inch, si de o suspensie mai joasa.

Din pacate, nota de plata a modificarilor enumerate anterior nu reprezinta decat o mare necunoscuta si - totodata, un mister de proportii, insa exista multiple sanse ca intreaga distractie sa depaseasca pragul de 100.000 de euro.

BMW M5 CS de la G-Power

BMW M5 CS de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M5 CS de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2022