Nemtii au tunat cel mai puternic SUV pe benzina din lume. Uite ce a iesit

  • Nemtii au tunat cel mai puternic SUV pe benzina din lume
  • Extremul Jeep Grand Cherokee Trackhawk ofera acum 900 CP
  • Alte modificari includ suspensie mai joasa si jante pe 22"
Distribuie pe Facebook

Automobilul cu motor V8 si tractiune integrala in standard poate fi acum al tau, cu conditia achitarii unei sume de 129.000 de euro.

Insotit de acelasi propulsor cu compresor mecanic si capacitatea de 6.2 litri ce echipeaza faimoasa serie de modele Hellcat, noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk ocupa prima pozitie in topul celor mai puternice SUV-uri pe benzina ale planetei.

Pe langa cei 707 cai pusi pe asfalt de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, automobilul companiei americane se mai poate lauda si cu o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 3.5 secunde.

Special pentru amatorii de cifre, numere si alte valori in stransa legatura cu performanta, fisa tehnica a masinii de peste Ocean mai include si un timp de numai 11.6 secunde pentru sfertul de mila, plus o viteza maxima de 290 km/h.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Unul dintre putinele SUV-uri care poate tine pasul cu o sportiva pur-sange, cel putin din punctul de vedere al acceleratiei, noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk a intrat de curand in atelierele nemtilor de la GeigerCars si... bine a facut.

In urma tratamentului suferit, care cuprinde un nou compresor mecanic, pistoane forjate si biele realizate din otel, printre multe altele, automobilul companiei americane dezvolta o putere de 900 de cai, asemeni mega-hibridului McLaren P1.

Modul in care modificarile din compartimentul motor afecteaza timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 de kilometri pe ora ramane, din pacate, un mister, insa este bine de stiut ca viteza maxima a urcat pana la 312 km/h.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Exceptand imbunatatirile destinate propulsorului V8 de 6.2 litri, masina de peste Ocean se mai poate lauda si cu o caroserie finisata in celebra combinatie de culori Gulf, dar si cu jante din aliaj care masoara 22 de inch in diametru, de exemplu.

Tratamentul aplicat de nemtii de la GeigerCars acestui Jeep Grand Cherokee Trackhawk se incheie cu un set de arcuri care coboara garda la sol cu aproximativ 25 de milimetri si care, evident, ar trebui sa creasca manevrabilitatea in viraje.

Asa cum precizam inclusiv anterior, inca de la inceputul acestui material, automobilul din cazul de fata poate fi al oricui, chiar si al tau, cu conditia achitarii unei sume deloc neglijabile, care se ridica la pragul celor 129.000 de euro.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 900 CP
mai multe