Nemtii au tunat primul Audi S4 cu motor diesel din istorie. Ce a iesit

Nemtii au tunat primul Audi S4 cu motor diesel din istorie. Ce a iesit
  • Nemtii au tunat primul Audi S4 cu motor diesel din istorie
  • Unitatea de trei litri dezvolta acum 284 de cai putere
  • Mai multe modificari au fost operate si la nivel de suspensie
Distribuie pe Facebook

Exceptand cresterea modesta de putere, clientii vor mai putea opta si pentru o noua suspensie, plus jante cu diametrul de 20".

347 de cai putere si de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.9 secunde. Sunt valorile care definesc primul Audi S4 cu motor diesel din istorie.

Pentru clientii care isi doresc ceva mai mult decat atat, nemtii de la ABT Sportsline au solutia: un pachet de 384 CP si 760 Nm pentru unitatea V6 de trei litri.

Multumita acestui tratament, sprintul 0 - 100 km/h coboara cu 0.2 secunde. Pana la 4.7 secunde, in cazul in care matematica nu este punctul tau forte.

In ceea ce priveste viteza maxima a noului ABT S4 TDI, nemtii nu au oferit niciun fel de informatie despre potentiala eliminare a limitarii electronice la 250 km/h.

Stim, in schimb, ca lista cu imbunatatiri continua si cu alte accesorii, inclusiv o suspensie capabila sa coboare garda la sol cu pana la 40 de milimetri.

Totodata, aceiasi nemti de la ABT Sportsline mai propun si un set de jante cu design in zece spite, un diametru de 20", plus diferite combinatii de culori.

Nota de plata a modificarilor in cauza ramane un mare mister, insa primul Audi S4 cu motor diesel din istorie costa 62.600 euro (+1.650 euro pentru Avant).

Audi S4 TDI de la ABT

Audi S4 TDI de la ABT

Audi S4 TDI de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Audi S4 TDI de la ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2019