Nemtii au tunat primul Porsche complet electric. Cu cat a crescut puterea celor doua motoare

Nemtii au tunat primul Porsche complet electric. Cu cat a crescut puterea celor doua motoare
  • Nemtii au tunat primul Porsche complet electric
  • Cu cat a crescut puterea celor doua motoare
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile puse la dispozitia clientilor se numara chiar si un interior nou-nout, din piele, plus Alcantara.

530 de cai pe ambele punti si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 13.3 secunde. Sunt specificatiile care transforma noul Porsche Taycan 4S intr-unul dintre cele mai puternice si, totodata, mai rapide sedanuri ale planetei Pamant.

Vestile bune nu se opresc insa aici, amatorii de adrenalina avand la dispozitie si o versiune Performance battery Plus, unde valorile mentionate anterior, in randurile de mai sus, sunt inlocuite cu 571 CP si 12.9 s.

Respectivele cifre si numere par sa-i fi multumit pana si pe nemtii de la TechArt, al caror pachet de tuning consta intr-un interior nou pentru varianta Porsche Taycan 4S. Ce aduce in prim plan o combinatie de piele partial perforata si Alcantara.

Alte detalii includ cusaturi contrastante si detalii realizate sub forma de fagure, plus nenumarate elemente accesorizate cu logo-ul faimoasei companii de tuning, finisat fie in negru, fie in verde neon, de la caz la caz.

Modificarile puse la dispozitia clientilor noului Porsche Taycan 4S se opresc, pentru moment, cu jantele forjate pe 22 de inch. Pe viitor insa, acestia vor putea opta chiar si pentru diferite piese exterioare si, de ce nu, o doza extra de performanta.

Porsche Taycan de la TechArt

Porsche Taycan de la TechArt

Porsche Taycan de la TechArt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Taycan de la TechArt
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021