Nemtii de la AC Schnitzer vor sa fie primii care tuneaza noul BMW Seria 8. Asa arata prototipul

  • AC Schnitzer a tunat deja noul BMW Seria 8
  • Momentan este vorba despre un studiu de design
  • Puterea motorului va fi si ea crescuta semnificativ
Distribuie pe Facebook

Tunerul german a venit cu un BMW Seria 8 tunat la Essen Motor Show si a precizat ca momentan avem de-a face cu un studiu de design care insa are mari sanse sa se transforme intr-un pachet de tuning disponibil pentru achizitionare.

Daca in Statele Unite ale Americii se pregateste sa-si deschida portile pentru publicul larg Salonul Auto de la Los Angeles, de partea astalalta a oceanului amatorii de tuning si masini in general pot vizita Essen Motor Show.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Aici poti afla cele mai noi tendinte in materie de tuning auto si poti admira mai multe masini interesante, modificate de cele mai mari case de tuning din Europa. Nemtii de la AC Schnitzer au venit in orasul german cu diferite modele, printre care cel mai rapid BMW M5 de ultima generatie din lume si acest Seria 8 pe care il poti admira in aceste imagini.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Prototipul este momentan in faza de studiu de design, insa tunerul german promite ca un pachet in adevaratul sens al cuvantului va fi disponibil in viitorul nu foarte indepartat. Caroseria noului coupe bavarez a fost impodobita cu elemente aerodinamice, care in cazul de fata sunt confectionate din fibra de sticla.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Dar in cazul pachetului de tuning final, acestea vor fi produse din fibra de carbon. Vorbim de splitter-ul fata, de aripioarele aerodinamice, de praguri, ornamentele prizelor de aer, aripa spate sau difuzorul de aer. Sa nu uitam de cele patru terminatii ale sistemului de evacuare, fiecare avand 105 milimetri in diametru.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Specialistii AC Schnitzer isi propun sa imbunatateasca manevrabilitatea noului BMW Seria 8 cu ajutorul unor arcuri sport, si implicit sa reduca si mai mult garda la sol.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Desigur, compartimentul motor nu poate fi trecut cu vederea. Nemtii pregatesc si doua pachete de performanta care sa duca propulsoarele pe benzina (M850i xDrive) si diesel (840d) in 600 de cai putere si 850 Nm cuplu, respectiv 380 de cai si 780 Nm. Iti reamintim ca din fabrica, unitatea V8 pe benzina vine cu 530 de cai putere iar agregatul de 3.0 litri diesel cu 320 de cai putere.

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

BMW Seria 8 de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW Seria 8 de la AC Schnitzer
mai multe