Nemtii de la G-Power au terminat de tunat primul BMW M8 din istorie. Motorul V8 scoate acum 820 de cai si 1.000 de Nm

Nemtii de la G-Power au terminat de tunat primul BMW M8 din istorie. Motorul V8 scoate acum 820 de cai si 1.000 de Nm
  • Nemtii de la G-Power au terminat de tunat primul BMW M8 din istorie
  • Motorul V8 de patru litri ofera acum pana la 820 de cai si 1.000 de Nm
  • Clientii vor putea opta inclusiv pentru jante de pana la 21 de inch
Distribuie pe Facebook

In urma aplicarii acestul tratament, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de trei secunde. Ba dimpotriva.

Livrat la pachet alaturi de un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, capabil sa dezvolte pana la 625 de cai putere in versiunea Competition, primul BMW M8 din istorie are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Deloc impresionant, par sa-si fi spus specialistii celebrei companii G-Power, care au si pus la punct nu mai putin de trei pachete diferite de tuning pentru motorul de 4.4 litri.

In configuratia de top, care aduce sub capota inclusiv un nou sistem de supraalimentare, valorile maxime urca pana la 820 CP si 1.000 Nm, astfel ca timpul necesar realizarii aceluiasi sprint de la 0 la 100 km/h despre care discutam si anterior, un rand mai sus, ar trebui sa coboare sub pragul celor trei secunde.

Pentru clientii care nu vad rostul unor asemenea cifre si numere, nemtii de la G-Power ofera si un total de "doar" 720 de cai putere, plus 850 de Nm. Asa cum era de asteptat, posesorii primului BMW M8 din istorie pot opta si pentru un pachet de tuning intermediar, unde motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri livreaza tuturor celor patru roti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte, undeva in jurul a 770 CP, potrivit informatiilor oficiale.

Meniul disponibil la momentul de fata continua cu diferite seturi de jante cu diametrul pe 20 si chiar 21 de inch, la care se adauga unele modificari interioare - precum un nou volan cu design in trei spite si accente de fibra de carbon ori posibilitatea retapitarii interiorului cu piele in orice culoare posibila si imposibila.

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

BMW M8 de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW M8 de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2020