Nemtii de la G-Power creeaza BMW-ul X6 M suprem, cu cel mai recent pachet de tuning

Nemtii de la G-Power creeaza BMW-ul X6 M suprem, cu cel mai recent pachet de tuning
  • Tunerul G-Power a lansat pachetul pentru BMW-ul X6 M
  • Acesta include 3 configuratii de putere
  • Cea mai puternica duce SUV-ul german in 739 de cai putere si 980 Nm cuplu
Distribuie pe Facebook

G-Power a lansat cel mai recent pachet de tuning pentru BMW-ul X6 M. Acesta consta in trei configuratii de putere, si mai multe modificari.

Unul dintre cei mai buni specialisti in modificarea BMW-urilor sunt nemtii de la G-Power. Obisnuiti de-a lungul anilor sa ne prezinte cele mai extreme pachete de tuning pentru masina germana, acestia nu se dezmint nici de aceasta data.

BMW X6M by G-Power

SUV-ul X6 M nu este nici pe departe o masina slaba cu al sau motor V8 de 567 de cai si 750 Nm cuplu. Dar daca vrei ceva mai mult, merita sa iei in considerare propunererea celor de la G-Power.

BMW X6M by G-Power

Acestia pun la dispozitia clientilor nu mai putin de 3 configuratii de putere. Prima dintre acestea vine cu o resoftare a calculatorului central sau cu instalarea modulului Bi-Tronik 5 V1. Multumita acestor imbunatatiri, propulsorul de 4.4 litri twin-turbo a fost impins in 641 de cai putere si 850 Nm cuplu.

BMW X6M by G-Power

Daca nici aceasta optiune nu te-a convins, G-Power iti proune Stage 2-ul, cu al sau Bi-Tronik 2 V2. In aceasta configuratie, SUV-ul primeste 690 de cai putere si 905 Nm, dar numai dupa inlocuirea downpipe-urilor standard cu unele fabricate special din inox.

BMW X6M by G-PowerBMW X6M by G-Power

Cea de-a treia varianta este si cea mai puternica, iar cei 739 de cai putere si uriasul cuplu de 980 de Nm sunt atinsi multumita unor turbine imbunatatite, downpipe-urilor din inox si unei evacuari din titan, cu 4 iesiri de 100 de mm. Daca optezi pentru Stage 3, BMW-ul X6 M va fi cu 23 de kilograme mai usor decat varianta standard si va reusi sa parcurga clasicul sfert de mila (402 metri) in 11.5 secunde.

BMW X6M by G-Power

Pe langa toate acestea, nemtii le ofera clientilor posibilitatea de a alege o noua suspensie coilover GX6M-RS, jantele forjate Hurricane RR de 23 de inch si anvelopele performante 325/25.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X6M by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 August 2016