Nemtii de la Hofele au scos pe piata un G63 cu sase locuri si mult carbon. Cum arata

Nemtii de la Hofele au scos pe piata un G63 cu sase locuri si mult carbon. Cum arata
  • Modificari estetice
  • Poate fi comandat si intr-o versiune cu sase locuri
  • Motorul V8 a ramas in continuare stock
Distribuie pe Facebook

Cel mai recent proiect de tuning al nemtilor de la Hofele este un Mercedes-AMG G63, de ultima-generatie, care poate fi comandat chiar si cu sase locuri. Motorul V8 este in continuare stock.

Mercedes-AMG G63 nu duce deloc lipsa de pachete de tuning, cele mai mari nume din domeniu avand deja in oferta imbunatatiri pentru SUV-ul german. Brabus chiar poate creste puterea motorului V8 twin-turbo la nu mai putin de 800 de cai putere cu pachetul 800 Widestar.

Ei bine, daca esti interesat numai de aspectul noului tau G63, atunci ai putea sa arunci o privire si peste cel mai nou pachet lansat de Hofele.

Hofele G63 AMG

Avem o grila frontala proprie, jante cu diametrul de 24 de inch, aripi evazate, multa fibra de carbon, o scara actionata electric pentru a facilita urcarea si coborarea din masina, proiectoare LED pe plafon si, desigur, logo-urile tunerului care le inlocuiesc pe cele originale.

Hofele a retapitat mare pare din habitaclu cu piele de cea mai buna calitate si Alcantara iar clientii au la dispozitie o gama larga de cusaturi si alte elemente care accentueaza luxul oferit de noul G63.

Hofele G63 AMG

In ceea ce priveste distributia locurilor, tunerul german are in oferta atat o varianta cu 4 locuri (cele doua scaune din spate sunt individuale) cat si una cu 6 locuri, al treilea rand de scaune putand fi eliminat cu usurinta atunci cand nu este nevoie de el.

Hofele G63 AMG

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, proiectul nemtilor de la Hofele se concentreaza pe aspectul off-road-erului german. Motorul V8 twin-turbo este stock, ceea ce inseamna ca dezvolta 585 de cai putere si 850 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.6 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe