Nemtii de la Oettinger vand pe internet un Volkswagen complet modificat. Automobilul are 250 CP sub capota

  • Nemtii de la Oettinger vand pe internet un Volkswagen complet modificat
  • Este vorba, mai precis, despre un Scirocco din 2011, cu 250 CP sub capota
  • Automobilul are 135.582 km la bord si un pret de aproximativ 18.000 euro
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare, numarul kilometrilor parcursi, dar si restul modificarilor suferite de acest Scirocco fabricat in cursul anului 2011, in randurile de mai jos.

Volkswagen a oprit productia modelului Scirocco, astfel ca persoanele interesate de achizitionarea unui exemplar vor fi nevoite sa opteze pentru un automobil din stoc. Sau, in cazuri extreme, pentru unul second.

In cea de-a doua categorie se inscrie si urmatorul produs, modificat de compania Oettinger. Drept urmare, acesta dispune de noi spoilere fata si spate, praguri laterale proeminente sau jante din aliaj pe 19 inch.

Volkswagen Scirocco de vanzare

Volkswagen Scirocco de vanzare

Volkswagen Scirocco de vanzare

Exemplarul scos la vanzare pe internet de celebra companie germana de tuning se mai poate lauda, de asemenea, si cu o suspensie coilover. Plus un sistem de evacuare cu patru tips-uri, daca mai era nevoie de precizat.

Cu exceptia ornamentelor din carbon de la nivelul plansei de bord si fetelor usilor, interiorul in patru locuri pare sa fi scapat complet neatins. Din imaginile atasate reiese, in schimb, o echipare extrem de bogata.

Observam, la prima vedere, un volan multifunctional cu parte inferioara plata, scaune individuale si climatizare automata. Ba mai mult de-atat, nu lipsesc din meniu nici trapa cu actionare electrica sau sistemul de navigatie.

Sub capota, acest Volkswagen Scirocco ascunde o motorizare turbo de doi litri si 250 CP, care ii permite sa atinga o viteza maxima de 250 km/h. In consecinta, specialistii Oettinger au umblat si la franele de pe puntea fata.

La final, despre automobilul scos la vanzare pe internet de celebra companie germana de tuning mai avem de spus si ca ofera o cutie manuala cu sase rapoarte. Sau ca are 135.582 km la bord si se vinde pentru 17.950 euro.

Volkswagen Scirocco de vanzare

Volkswagen Scirocco de vanzare

Volkswagen Scirocco de vanzare

Volkswagen Scirocco de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Volkswagen Scirocco de vanzare
mai multe