Nemtii de la Startech sparg gheata si modifica primii Bentley-ul Bentayga

Nemtii de la Startech sparg gheata si modifica primii Bentley-ul Bentayga
  • Tunerul Startech propune un set de modificari pentru Bentley-ul Bentayga
  • Printre acestea se numara un body-kit lat, jante de 23 de inchi si stopuri LED
  • SUV-ul britanic a mai primit o suspensie pe aer si mai multe modificari la nivelul propulsorului
Distribuie pe Facebook

Divizia tuner-ului Brabus responsabila de orice altceva inafara de Mercedes, Startech, au pus primii mana pe Bentley-ul Bentayga si i-au adus modificarile de rigoare.

Primul SUV din istoria celor de la Bentley este pe piata de ceva vreme, dar si azi se mai gasesc sigur oameni care sa ridice din spranceana la vederea lui Bentayga. De ce? Haideti sa fim seriosi, nu e nici pe departe cea mai frumoasa masina creata vreodata de Bentley.

Bentley Bentayga by Startech

Englezii ofera un program extensiv de personalizare prin divizia lor Mulliner, dar cei care doresc mai mult de atat au acum o alternativa. Nemtii de la Startech sunt primii tuneri care se ofera sa modifice Bentley-ul Bentayga.

In ceea ce priveste exteriorul, acestia propun un body-kit pe masura SUV-ului britanic, format din bare fata si spate, grile de tip fagure in partea de jos a barei fata care ofera ventilare suplimentara franelor si radiatoarelor, un diffuser in partea din spate, stopuri LED si evacuare din aluminiu cu 4 iesiri.

Bentley Bentayga by StartechBentley Bentayga by Startech

Deasemenea, un set de aripi evazate, panourile usilor modificate si jante a caror dimensiune poate urca pana la 23 de inchi, completeaza Bentley-ul Bentayga in viziunea nemtilor.

Bentley Bentayga by Startech

Cand vine vorba de detaliile tehnice, Startech propune suspensia pe aer si mai multe modificari aduse motorului W12 de 6.0 litri twin-turbo, in caz ca 600 de cai putere nu va sunt de ajuns.

Bentley Bentayga by Startech

Bentley Bentayga by Startech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bentley Bentayga by Startech
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016