Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor turbo cu cinci cilindri in linie si o capacitate de 2.5 litri livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 500 de cai. Fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ zece ani si disponibil in continuare - pe unele piete, la vanzare, celebrul Golf 7 a fost oferit de nemtii de la Volkswagen, de-a lungul timpului, in numeroase versiuni si configuratii, Printre optiunile puse la dispozitia clientilor si cumparatorilor s-a regasit - daca mai trebuia cumva precizat, inclusiv o varianta de inalta performanta Golf R, acompaniata de o unitate de 1.984 de centimetri cubi si pana la 310 CP, potrivit companiei producatoare.

Despre compacta capabila sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp deloc neglijabil, de numai 4.6 secunde, este vorba, totodata, si in urmatorul material video, lung de 12 minute si jumatate. Ce este drept, urmatorul exemplar, ce combina o caroserie de culoare alba cu patru jante negre, a renuntat la serviciile motorizarii cunoscute sub numele de cod EA888, in locul acesteia facandu-si loc motorul instalat de Audi sub capota trio-ului compus din RS3, TT-RS si RS Q3.

Imprumutat de la un RS3 in patru portiere, benzinarul cu cinci cilindri in linie, cu o turbina si capacitatea de 2.5 litri nu a scapat insa complet neatins - cu proprietarul respectivului Volkswagen Golf 7 R optand pentru un tratament sinonim cu 500 de cai la roti. Prin urmare, nu ar fi deloc de mirare daca printre performantele in linie dreapta ale impresionantului hot-hatch - ce a preluat de la RS3-ul Sedan mentionat anterior si alte piese, inclusiv un 0 - 100 de kilometri pe ora in <4.0 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2022