Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor supraalimentat cu zece cilindri in V si o capacitate de cinci litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 650 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 18 ani si disponibil - aparent, pana in 2013, primul Seria 1 de la BMW a fost oferit, de-a lungul timpului, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia cumparatorilor si-a facut loc - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de performanta pe nume 1M Coupe, comercializata in compania unei unitati I6 twin-turbo.

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

Despre super compacta cu o motorizare de 2.979 de centimetri cubi si circa 340 CP este vorba - totodata, si in cazul de fata, urmatorul exemplar bucurandu-se insa de serviciile unui propulsor cu zece cilindri in V. Imprumutat de la un M5 de generatie a patra, legendarul benzinar cu o capacitate de 5.0 litri - oarecum inutil de adaugat, a primit un compresor mecanic si alte cateva upgrade-uri pentru un total de 650 de cai putere livrat rotilor de pe puntea spate prin intermediul unei transmisii SMG cu sapte rapoarte.

Insotit de o nota de plata de aproape 60.000 de euro, potrivit anuntului de vanzare, acelasi BMW 1M Coupe se mai poate lauda - printre altele, si cu o suspensie sport, plus frane imprumutate de la un M5 F10, respectiv M3 E90. In plan vizual, caroseria de culoare verde - acompaniata de un plafon din fibra de carbon si jante pe 20 de inch de provenienta Wiesmann nu reprezinta decat inceputul.

Fabuloasa reteta continua cu un volan multifunctional in trei spite, cu scaune atent sculptate si tapiterie realizata din piele neagra, contrastata de cusaturile portocalii - dupa cum reiese si din fotografiile publicate de actualul proprietar. Revenind totusi la viitorul posesor al impresionantului proiect de tuning, norocosul client va putea experimenta si diferite accente interioare de Alcantara, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii - pe doua zone, un display central de dimensiuni generoase etc.

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

BMW 1M cu motor V10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW 1M cu motor V10
mai multe