Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una...
  • ... asa ca si-a construit-o singur
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv diferite elemente exterioare realizate din fibra de carbon. Insotite, la interior, de elemente din piele si Alcantara. Dupa cate pare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 25 de ani si oferit, aparent, pana in 2006, celebrul BMW Seria 3 E46 si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de bavarezi la dispozitia clientilor nu a reusit sa isi faca insa loc si o versiune de performanta comercializata sub denumirea de M3 Touring, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca o astfel de masina nu exista in lumea reala. Oarecum.

BMW Seria 3 Touring cu piese de M3 Coupe

BMW Seria 3 Touring cu piese de M3 Coupe

Scos de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, la vanzare, pe platforma eBay, urmatorul 330xd a renuntat la tinuta unui familist convins in favoarea unui aspect extrem de sportiv, actualul sau proprietar adaugand multiple piese si componente - unele interioare, altele exterioare, inspirate ori preluate direct, de la caz la caz, de la varianta cu motor de 3.2 litri.

Acelasi Seria 3 Touring cu aroma de BMW M3 se mai poate lauda, daca este sa dam crezare posesorului sau, si cu o suspensie coilover, cu discuri de franare perforate, plus tractiune integrala de generatie mai noua, pe cand motorizarea de sub capota a scapat complet neatinsa. Astfel ca propulsia respectivului vehicul este asigurata - in continuare, de o unitate diesel sinonima cu un total de aproximativ 204 CP. Spre marea dezamagire a devoratorilor de S54.

BMW Seria 3 Touring cu piese de M3 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 3 Touring cu piese de M3 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2022