Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant

Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur. Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
  • Nemtii n-au putut sa-i vanda una, asa ca si-a construit-o singur
  • Acum conduce o masina unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de precizat se regaseste si un motor in opt cilindri, cu capacitatea de 4.0 litri.

Oferit vreme de aproximativ noua ani, intre 2004 si 2013, primul Seria 1 de la BMW si-a intampinat cumparatorii - de-a lungul timpului, in nenumarate savori si arome. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor nu a reusit sa isi faca insa loc, ce este drept, si o versiune cu opt cilindri in echipare - dar acest lucru nu inseamna neaparat, dupa cum vom dezvolta si in randurile urmatoare, ca o astfel de varianta nu exista in lumea reala.

Avand la baza un banal 116 diesel, exemplarul din cazul de fata combina costumul modelului de inalta performanta Seria 1 M Coupe, dupa cum reiese si din imaginile atasate anuntului de vanzare, cu propulsorul V8 de 3.999 de centimetri cubi, plus 420 de cai putere de pe celebrul M3 E92, de la acesta din urma venind si transmisia in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, ori, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, discurile de franare perforate.

Disponibil in schimbul unei sume de circa 46.000 de euro, extremul proiect va mai pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori si scaune sport, imbracate in piele - cu mentiunea ca din peisaj nu lipsesc nici vitezometrul gradat pana la viteza de 330 km/h, detaliile din Alcantara, instalatia audio semnata Harman Kardon, sistemul de tractiune spate. Din pacate, performantele respectivului BMW raman - momentan, un mister si o necunoscuta.

BMW Seria 1 M Coupe cu motor V8

BMW Seria 1 M Coupe cu motor V8

BMW Seria 1 M Coupe cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 1 M Coupe cu motor V8
mai multe