Nemtii ofera pentru prima data masina asta. Cum arata dupa ce a fost tunata de Brabus

  • Nemtii ofera pentru prima data masina asta
  • Cum arata dupa ce a fost tunata de Brabus
Distribuie pe Facebook

Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste inclusiv o crestere de putere.

Nemtii de la Mercedes au asteptat peste 135 de ani pentru lansarea primului GLB din istorie, este foarte adevarat, insa conationalii lor de la Brabus n-au avut nevoie decat de vreo 13 luni pentru a veni cu un pachet de tuning pentru masina de clasa compacta cu trei randuri de scaune si sapte locuri la interior.

Destinat exclusiv versiunii de echipare AMG Line, meniul in cauza debuteaza cu o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata si continua cu un difuzor posterior de aer si un eleron pentru plafon.

Jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch si evacuarea cu patru tobe de esapament completeaza oferta in materie de exterior, in timp ce clientii care cauta sa adauge un plus de savoare cabinei pot opta pentru diferite accesorii cu logo-ul celebrei companii din Bottrop. Cel putin pentru moment.

Sub capota, singura sansa pentru a obtine cresterea de putere mult dorita este sa detii varianta de motorizare Mercedes GLB 250, kitul de performanta PowerXtra B25 insemnand pentru aceasta...

... 270 CP, plus 430 Nm - de la 224 CP si 350 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii. Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, masina de clasa compacta cu trei randuri de scaune si sapte locuri la interior are acum nevoie de aproximativ 6.6 secunde pentru a rezolva clasica ecuatie 0 - 100 de kilometri pe ora.

Mercedes GLB de la Brabus

Mercedes GLB de la Brabus

Mercedes GLB de la Brabus

Mercedes GLB de la Brabus

Mercedes GLB de la Brabus

Mercedes GLB de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Mercedes GLB de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Iulie 2020