Nemtii se tin de treaba. Au mai modificat intre timp un BMW Seria 5 in patru usi

Nemtii se tin de treaba. Au mai modificat intre timp un BMW Seria 5 in patru usi
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru BMW Seria 5 vine de la AC Schnitzer
  • Oferta companiei germane include prelungiri pentru spoilere si noi jante
  • Clientii anumitor versiuni de motorizare pot opta si pentru cresteri de CP
Distribuie pe Facebook

Marile companii de tuning ale Germaniei lanseaza pe banda rulata pachete cu imbunatatiri pentru clientii noului BMW Seria 5. Cele mai recente modificari vin de la AC Schnitzer si vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul automobilului bavarez de clasa mare.

Aspru criticat pentru asemanarile mult prea evidente cu actualul Seria 7, noul BMW Seria 5 este puternic sustinut de marile companii de tuning ale Germaniei.

Cele mai recente imbunatatiri poarta semnatura specialistilor AC Schnitzer si vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul automobilului bavarez de clasa mare.

Intr-o alta ordine de idei, clientii au la dispozitie un set de prelungiri subtile pentru spoilerul fata si pragurile laterale, plus doua eleroane la nivel posterior.

BMW Seria 5 de la AC Schnitzer

BMW Seria 5 de la AC Schnitzer

Meniul AC Schnitzer pentru BMW Seria 5 G30 mai include, de asemenea, si jante din aliaj cu design in spite sau un nou ornament pentru sistemul iDrive.

Exceptand modificarile vizibile, specialistii celebrei companii germane de tuning au mai pregatit si o serie de optimizari care se simt abia atunci cand treci la volan.

Vorbim, bineinteles, despre cresterile de cai putere obtinute in urma reprogramarii unitatii de control, cresteri care duc automobilul bavarez pana in 400 CP.

Daca nu esti insa fericitul posesor al unui BMW 540i, vestea buna este ca cei de la AC Schnitzer au pregatit un pachet de performanta, cu 315 CP, si pentru 530d.

Restul versiunilor de motorizare, printre care si variantele 520d, 530i sau M550i, sunt momentan in asteptarea magiei responsabile cu cresterea puterii.

Pana una alta, clientii pot opta pentru un nou sistem de evacuare, despre care specialistii celebrei companii de tuning spun ca amplifica sunetul motorului.

La acest moment, nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul modificarilor si imbunatatirilor despre care am discutat in randurile anterioare.

Stim, in schimb, ca - cel putin in Romania, noul BMW Seria 5 G30 porneste de la 50.397 euro si ofera in versiunea de baza un benzinar 2.0 turbo de 184 CP.

BMW Seria 5 de la AC Schnitzer

BMW Seria 5 de la AC Schnitzer

BMW Seria 5 de la AC Schnitzer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW Seria 5 de la AC Schnitzer
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 August 2017