Nemtii si-au facut de cap. Ce s-a intamplat cu masina de 300 CP

Nemtii si-au facut de cap. Ce s-a intamplat cu masina de 300 CP
  • Primul pachet de tuning pentru noul Cupra Ateca vine de la ABT
  • A fost modificat atat exteriorul in cinci usi, cat si motorul de 300 CP
  • Meniul initial include un plus de 50 CP si jante pe 20 de inch
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a noului bolid a fost programata pentru inceputul lunii viitoare, atunci cand se va deschide si editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din Europa.

Chiar daca persoanele care au comandat deja un exemplar mai au de asteptat cateva saptamani bune pana la ziua in care il si vor putea conduce, noul Cupra Ateca a si primit un prim pachet de tuning.

Luat la modificat de specialistii celebrei companii germane de tuning ABT Sportsline, modelul producatorului spaniol de automobile aduce un plus de sportivitate atat la nivel de exterior, cat si sub capota.

Cupra Ateca de la ABT

Cupra Ateca de la ABT

Oferit inca din fabrica alaturi de prize supradimensionate si evacuare cvadrupla, SUV-ul cu motor de doi litri si 300 CP aduce ca element de noutate absoluta un simplu de jante cu diametrul pe 20 de inch.

Referitor la propulsorul anterior mentionat, care propune o configuratie cu patru cilindri in linie si o singura turbina, tratamentul prescris de specialistii celebrei companii germane de tuning ABT Sportsline...

... face ca primul model din istoria nou infiintatei divizii de performanta Cupra sa fie pus in miscare de o herghelie cu 350 CP, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in cinci secunde.

Intr-un final, exemplarul Ateca iesit din manile specialistilor celebrei companii germane de tuning ABT Sportsline se mai poate lauda si cu o viteza maxima care, in mod surprinzator, depaseste 250 km/h.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, automobilul din urmatoarele imagini va putea fi admira pe viu, in premiera absoluta, la inceputul lunii decembrie, cu ocazia Essen Motor Show.

Cupra Ateca de la ABT

Cupra Ateca de la ABT

Cupra Ateca de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Cupra Ateca de la ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2018