Nemtii si-au facut de cap cu Golf GTI: masina din Wolfsburg are-acum 450 de CAI pe puntea fata

Nemtii si-au facut de cap cu Golf GTI: masina din Wolfsburg are-acum 450 de CAI pe puntea fata
  • Cel mai nou tuning pentru actualul VW Golf GTI TCR vine de la B&B
  • Nemtii ofera puteri maxime de pana la 450 de cai
  • Clientul este invitat sa opteze inclusiv pentru noi frane si suspensii
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in doar 4.5 secunde, precizeaza specialistii companiei B&B.

Echipat cu un benzinar turbo in patru cilindri, de doi litri si aproximativ 290 de cai, vechiul Volkswagen Golf GTI ocupa un loc fruntas in topul celor mai potente hot-hatch-uri cu tractiune fata atunci cand este servit in versiunea de echipare TCR.

In plus, multumita timpului de doar 5.6 secunde necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h, automobilul din Wolfsburg se poate prezenta inclusiv ca unul dintre cele mai rapide modele cu o configuratie FWD ale prezentului si, de ce nu, chiar viitorului.

Si cu toate acestea, o binecunoscuta companie din industria tuningului nemtesc a pregatit o serie de imbunatatiri menite sa creasca valorile maxime ale hot-hatch-ului respectiv pana la un prag demn de o sportiva pur-sange: 450 CP si 580 Nm.

Disponibil in schimbul unei sume de aproape 13.000 de euro, meniul cu pricina cuprinde diferite modificari pe la sistemul de supraalimentare ce insoteste motorul de doi litri al actualului Volkswagen Golf GTI TCR, dar si o noua unitate ECU.

Totodata, spun specialistii B&B, vantul schimbarii a lovit si cutia automata cu dublu ambreiaj DSG, astfel ca automobilul din Wolfsburg accelereaza nu doar de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.6 secunde, ci si pana la o viteza de top de 280 km/h.

Un motiv numai bun pentru ca viitorii clienti sa bifeze si franele de 3.795 de euro si, de ce nu, suspensia de tip coilover care reduce atat garda la sol a hot-hatch-ului respectiv cu cativa milimetri, cat si economiile proprietarului cu 1.798 de euro.

Pentru clientii de Volkswagen Golf GTI TCR care nu necesita un nivel de performanta demn de o sportiva pur-sange, compania nemteasca de tuning mai ofera si un Stage 1 cu 340 CP, un Stage 2 cu 360 CP, dar si un Stage 3 cu 400 CP.

VW Golf GTI TCR de la B&B

VW Golf GTI TCR de la B&B

VW Golf GTI TCR de la B&B

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze VW Golf GTI TCR de la B&B
mai multe