Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS3 Sportback. Modelul care concureaza cu Mercedes A45 AMG ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Huracan

Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS3 Sportback. Modelul care concureaza cu Mercedes A45 AMG ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Huracan
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul Audi RS3 Sportback
  • Modelul care concureaza cu Mercedes A45 AMG ofera acum mai multa putere chiar si decat un Lamborghini Huracan
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele upgrade-uri pregatite de specialistii celebrei companii de tuning MTM se numara si o prelungire frontala, plus un difuzor spate sculptate, mai mult sau mai putin surprinzator, din fibra de carbon.

Insotit de un motor turbo de 2.5 litri si undeva in jurul a 400 de cai - cu cinci cilindri in linie, noul Audi RS3 Sportback ocupa un loc fruntas intr-un clasament al celor mai performante compacte ale istoriei. Disponibil exclusiv in compania unei transmisii automate in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, hot-hatch-ul lansat special pentru a concura impotriva unor rivali precum Mercedes A45 AMG are nevoie - mai precis, de numai 3.8 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top limitata la 250 sau 280 km/h.

Audi RS3 Sportback de la MTM

Audi RS3 Sportback de la MTM

Acesta este insa doar inceputul - dupa cum au tinut sa o demonstreze recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, nemtii de la MTM, specialistii celebrei companii de tuning anuntant patru etape diferite pentru modificarea unitatii cu o capacitate de 2.480 de centimetri cubi, lista atractiilor principale culminand cu un Stage 3 sinonim cu o turbina mai mare si alte cateva imbunatatiri pentru un total de 653 CP, meniul pus la dispozitia persoanelor dornice sa achite nota de plata de aproape 26.000 de euro cuprinzand inclusiv un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.1 secunde.

Oferit la preturi incepand de la circa 64.500 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, cel mai recent Audi RS3 Sportback va mai putea fi echipat si cu o prelungire frontala proeminenta, plus un difuzor spate masiv - ambele realizate din fibra de carbon. Din meniu nu lipsesc - ba dimpotriva, nici sistemul de evacuare din titan - acompaniat de tips-uri, la randul lor, din fibra de carbon, nici garda la sol mai joasa cu cateva zeci de milimetri, coborata fie prin intermediul unor arcuri banale, fie cu ajutorul unei suspensii avansate de la kW, incalzirea auxiliara marca Webasto, logo-urile MTM, prezente fie pe covorase, fie sub forma unor lumini pentru usi.

Audi RS3 Sportback - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi RS3 Sportback de la MTM
mai multe