Nemtii si-au facut de cap cu noul M5 CS. Cel mai rapid BMW din toate timpurile ofera acum 820 de cai si 1.000 Nm

Nemtii si-au facut de cap cu noul M5 CS. Cel mai rapid BMW din toate timpurile ofera acum 820 de cai si 1.000 Nm
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul M5 CS
  • Cel mai rapid BMW din toate timpurile ofera acum 820 de cai si 1.000 Nm
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate de specialistii de la G-Power se numara, de asemenea, si un set de jante forjate.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la inceputul lui 2021, primul BMW M5 CS din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior la interior, impresionantul super-sedan din Munchen se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate, acompaniate de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, insa nici pragurile proeminente ori cele patru scaune atent sculptate, individuale, nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

BMW M5 CS de la G-Power

Meniul specific modelului cu pricina continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un propulsor V8 de 4.4 litri - proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de aproape 635 CP. Un cuplu de 750 de Newton-Metri si o cutie automata in opt rapoarte completeaza fisa tehnica a spectaculosului produs cu patru portiere - astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.0 secunde, pe cand viteza de top urca pana la 305 km/h.

Insuficient - si-au spus nemtii de la G-Power, modificarea turbinelor, dar si a unitatii de control permitandu-le specialistilor celebrei companii sa obtina un total de pana la 820 de cai putere. Cel mai rapid BMW din toate timpurile, noul M5 CS se bucura - in urma tratamentului primit, si de circa 1.000 Nm, astfel ca valoarea caracteristica probei 0 - 100 de kilometri pe ora a scazut, neoficial, sub bariera de 3.0 secunde, acul vitezometrului depasind ulterior pragul de 305 kilometri pe ora, oarecum inutil de adaugat.

BMW M5 CS de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M5 CS de la G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2023