Nemtii si-au facut de cap cu noul SF90 Spider. Cel mai puternic Ferrari din istorie ofera acum 1.100 CP si 980 Nm

Nemtii si-au facut de cap cu noul SF90 Spider. Cel mai puternic Ferrari din istorie ofera acum 1.100 CP si 980 Nm
  • Nemtii si-au facut de cap cu noul SF90 Spider
  • Cel mai puternic Ferrari din istorie ofera acum 1.100 CP si 980 Nm
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele modificari anuntate de compania Mansory se numara, oarecum inutil de mentionat, si un pachet aerodinamic din carbon forjat. Plus o tapiterie din piele de calitate superioara.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la finalul toamnei lui 2020, primul Ferrari SF90 Spider din istorie stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Insotit de un sistem de propulsie cu adevarat revolutionar, care combina un motor in opt cilindri - cu doua turbine si o capacitate de 4.0 litri, pe benzina, cu trei unitati electrice, plus o baterie de 7.9 kWh, spectaculosul produs italian pune la dispozitia celui de la volan pana la 1.000 CP.

Ferrari SF90 Spider de la Mansory

Ferrari SF90 Spider de la Mansory

Ferrari SF90 Spider de la Mansory

Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de doar 2.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, fara niciun fel de problema sau de emotie, pana la o viteza maxima de aproximativ 340 de kilometri pe ora, conform primelor informatii si detalii prezentate publicitatii.

Insuficient - par sa isi fi spus de curand, chiar pe parcursul acestor zile, nemtii de la Mansory, care s-au apucat sa modifice unitatea termica a celui mai puternic Ferrari din istorie, noul SF90 Spider urmand sa ofere, datorita tratamentului suferit, pana la 1.100 CP si 980 Nm. Un total sinonim - potrivit unui comunicat de presa, si cu un 0 - 100 km/h intr-un timp de 2.4 secunde, viteza de top reprezentand, pe de alta parte, numai o mare necunoscuta.

Un alt mister de proportii consta in nota de plata a respectivului pachet de tuning - cu precizarea ca meniul cu pricina cuprinde inclusiv un pachet aerodinamic realizat din carbon forjat, jante cu diametrul de 21 de inch pe puntea fata si 22 de inch pe puntea spate, o tapiterie confectionata din piele de calitate superioara, un volan cu trei spite, plus padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

Ferrari SF90 Spider de la Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Ferrari SF90 Spider de la Mansory
mai multe