Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie. Cel mai puternic SUV din istoria Audi ofera acum un motor cu 840 de cai si jante forjate pe 24 de inch

Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie. Cel mai puternic SUV din istoria Audi ofera acum un motor cu 840 de cai si jante forjate pe 24 de inch
  • Nemtii si-au facut de cap cu primul RS Q8 din istorie
  • Cel mai puternic SUV din istoria Audi ofera acum un motor cu 840 de cai si jante forjate pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu un cuplu de 1.100 de Newton-Metri si cu o evacuare de la Akrapovic.

Opt cilindri in V, doua turbine si o putere maxima de 600 de cai. Sunt detaliile care transforma primul Audi RS Q8 intr-unul dintre cele mai potente modele de serie ale planetei, acesta alaturandu-se unor produse extrem de exclusiviste - precum Aston Martin DBX 707, Porsche Cayenne Turbo GT ori Lamborghini Urus.

Impresionanta masina a nemtilor se mai poate lauda, de asemenea, si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 3.8 secunde.

Audi RS Q8 de la Wheelsandmore

Printre elementele care compun reteta specifica gamei comercializate de compania Audi sub denumirea de RS Q8 se mai numara - extrem de important de mentionat, si o viteza de top limitata la 250 sau chiar 305 kilometri pe ora. Spre marea bucurie a iubitorilor de esente tari in... sticle mari, de aceasta data.

Disponibila si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de aproximativ 139.300 de euro, fabuloasa creatie a nemtilor pluseaza cu o suspensie adaptiva pe aer, cu discuri de franare carbon-ceramice, o pereche de spoilere agresiv stilizate si diferite componente realizate din carbon.

Nu lipsesc insa din peisaj nici multiplele pachete de tuning, printre optiunile puse la dispozitia persoanelor dornice de o doza extra de exclusivitate, dar si performanta facandu-si loc - recent, si un set de jante forjate cu diametrul de 24 de inch. Pe care specialistii de la Wheelsandmore l-au combinat cu 840 de cai putere.

Totodata, super automobilul din gama celor de la Audi mai are de anuntat, in urma tratamentului suferit, si un cuplu de 1.100 de Newton-Metri, o viteza de top de 333 de kilometri pe ora si evacuare semnata de specialistii de la Akrapovic, dupa cate a tinut sa anunte conducerea tunerului.

Audi RS Q8 de la Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Audi RS Q8 de la Wheelsandmore
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2022