Nemtii si-au facut de cap, nu gluma. Masina cu motor V12 e acum de nerecunoscut

Nemtii si-au facut de cap, nu gluma. Masina cu motor V12 e acum de nerecunoscut
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru Lamborghini Aventador SVJ poarta semnatura specialistilor Mansory
  • Extremul proiect de tuning Cabrera gazduieste in compartimentul motor un V12 cu 810 cai putere
  • Meniul disponibil continua cu mai multe imbunatatiri exterioare, plus un interior in piele si alcantara
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu puterea maxima de 810 cai, ce se traduce pritr-un timp de doar 2.6 secunde pentru celebra acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Dupa ce-au transformat in pick-up cea mai recenta generatie a off-roader-ului Mercedes G-Class, nemtii de la Mansory au venit cu un nou proiect extrem de tuning. Botezata Cabrera, respectiva masina are la baza supercarul Lamborghini Aventador SVJ, a carei propulsie este asigurata de un benzinar cu 12 cilindri in V.

Comparativ insa cu versiunea standard, modelul din cazul de fata se poate lauda cu 810 cai putere sub capota, cuplul maxim crescand si el pana la 780 Nm, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Noul Mansory Cabrera are nevoie, drept urmare, de doar 2.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Acelasi proiect extrem de tuning al nemtilor, ce are la baza supercarul Lamborghini Aventador SVJ, promite inclusiv o viteza de top de 355 de kilometri pe ora, spre deliciul amatorilor de super-masini.

In ceea ce priveste departamentul estetic, modelul din cazul de fata arata complet diferit de versiunea standard, mai ales la nivelul partii frontale, acolo unde pana si blocurile optice au fost modificate.

Seria atractiilor vizuale continua cu prelungirile proeminente adaugate pragurilor laterale si spoilerului spate, "nemtescul" Mansory Cabrera scotand la iveala chiar si o aripioara speciala, destinata capotei motorului, a la Le Mans. Intr-un final, noul proiect extrem de tuning, ce are la baza supercarul Lamborghini Aventador SVJ...

... se mai poate lauda si cu jante de pana la 21 de inch, modelul din cazul de fata remarcand-se, comparativ cu versiunea standard, si prin numeroase insertii de piele, alcantara sau fibra de carbon.

Mansory Cabrera

Mansory Cabrera

Mansory Cabrera

Mansory Cabrera

Mansory Cabrera

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mansory Cabrera
mai multe