Next Level: Range Rover Vogue Stage2 by Project Kahn

Next Level: Range Rover Vogue Stage2 by Project Kahn
Lordul britanic Range Rover Vogue se intoarce astazi pentru partea a doua. Noul program de tuning de la Project Kahn ridica gradul de customizare la nivelul urmator, cu mai multa atentie pe dorintele clientului in ceea ce priveste interiorul.
Distribuie pe Facebook


Exteriorul a primit un aer regal si se impune in fata rivalilor printr-un nou body kit ce consta in spoiler fata, praguri laterale, prelungire pentru spoilerul spate si extensii pentru aripi. Nota finala este data de evacuarea cu patru tobe de esapament si, bineinteles, noul set de jante cu design extrem de elegant.

Pe langa combinatia 100% bespoke, interiorul mai poate fi personalizat cu praguri din otel inoxidabil si volan cu insertii walnut sau piano black. De asemenea, accesoriile exclusiviste precum un breloc sau o umbrela cu maner din fibra de carbon nu puteau sa lipseasca din peisaj.


Asa cum era de asteptat, preturile sunt pe masura: 69.995 lire sterline pentru Range Rover Vogue TDV8 si 78.995 lire sterline pentru Range Rover Vogue Supercharged.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Next Level: Range Rover Vogue Stage2 by Project Kahn
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2009