Nici nu se gandeste la noul Golf 8. El si-a tunat "vechiul" Golf 6 GTI si e tare mandru de masina lui

  • Jante Rotiform
  • Suspensie pneumatica
  • Motor turbo, cel mai probabil, stock
Distribuie pe Facebook

Acest Volkswagen Golf 6 GTI tunat atrage toate privirile oriunde s-ar afla. Masina a primit jante aftermarket, suspensie pneumatica si o grafica speciala, printre altele.

In urma cu cativa zeci de ani buni, era ceva normal pentru producatorii de alcool sau de tutun sa-si faca reclama prin intermediul motorsportului si sa fie sponsori principali ai unor echipe care alergau inclusiv in Formula 1.

Volkswagen Golf 6 GTI

Asa s-au nascut unele dintre cele mai emblematice grafici din istoria curselor auto, printre ele acel John Player Special care a imbracat monoposturile Lotus, Rothmans-ul specific celor de la Williams (anii '90) sau Marlboro-ul complet rosu care se identifica cu monoposturile Ferrari.

Volkswagen Golf 6 GTI

Sa nu uitam de acel Marlboro alb-rosu (McLaren) care este de cele mai multe ori asemanat cu legendarul pilot brazilian Ayrton Senna.

Vremurile s-au schimbat si in ziua de azi mai vedem versiuni ale acestor grafici numai pe masinile tunate. Spre exemplu, proprietarul acestui Volkswagen Golf 6 GTI a optat pentru Marlboro-ul alb-rosu.

Volkswagen Golf 6 GTI

Industria tuning-ului este mai mult decat generoasa cu modelele producatorului din Wolfsburg, asa ca omul nostru a avut de unde sa aleaga si alte modificari. Spre exemplu, bara fata este de Golf R, jantele originale au fost inlocuite cu unele semnate de Rotiform, evacuarea a fost si ea schimbata iar suspensia este acum pe perne de aer.

Volkswagen Golf 6 GTI

Cat despre unitatea de 2.0 litri turbo de sub capota, aceasta a ramas cel mai probabil stock. In cazul Golf-ului 6 GTI, motorul cu patru cilindri dezvolta 210 cai putere si 280 Nm cuplu, resursele putand fi gestionate fie de o cutie manuala fie de una automata DSG. Dar gasesti pe piata destui tuneri care sa extraga mai multa putere, printre cei mai cunoscuti fiind Revo sau APR.

Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen Golf 6 GTI

Volkswagen Golf 6 GTI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen Golf 6 GTI
mai multe