Nimeni n-ar fi crezut ca o s-o vada vreodata asa. Limuzina care concureaza cu S-Class, transformata in break!

  • Un britanic si-a transformat vechea limuzina Maserati Quattroporte in shooting brake de lux
  • Automobilul italian gazduieste in compartimentul motor un propulsor V6 diesel, de trei litri si 275 CP
  • Pretul modelului echipat cu o caroserie in cinci portiere nu a fost publicat in anuntul de vanzare
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata, cel putin in cazul de fata, de o unitate diesel cu numai sase cilindri si capacitatea de trei litri. Livrarea valorilor maxime, de 275 CP si 600 Nm, se face exclusiv catre puntea spate, printr-o cutie automata.

Bantuit de 1.001 de ganduri legate de faptul ca a renuntat la vechiul sau Maserati Touring Bellagio Fastback, un colectionar britanic a facut tot posibilul pentru a putea dormi din nou linisit noaptea. Asa incepe povestea singurului Quattroporte M156 cu cinci portiere din intreaga lume, a carei realizare a durat undeva in jurul a 1.500 de ore.

Candva unul dintre principalii rivali ai limuzinei Mercedes S-Class, automobilul italian concureaza acum pentru titlul de cel mai luxos break al planetei, printre dotarile oferite numarandu-se inclusiv tapiteria din piele sau scaunele incalzite. Din meniu nu lipsesc insa nici climatizarea automata, trapa actionata electric ori sistemul de navigatie.

In plan estetic, respectivul Quattroporte de generatie a sasea se remarca printr-o caroserie de culoare gri, asociata unor jante cu diametrul de 20 de inch. Elementul principal de atractie in cazul acestui Maserati il reprezinta totusi sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, un detaliu usor atipic daca tinem cont de motorul de sub capota.

Si daca tot veni vorba despre motorizare, trebuie mentionat ca de propulsia automobilului italian se ocupa o unitate diesel cu sase cilindri si capacitatea de trei litri. Livrarea valorilor maxime, de 275 CP si 600 Nm, se face exclusiv catre puntea spate, printr-o cutie automata, se arata in anuntul de vanzare al specimenului fabricat in 2016.

Pretul, din pacate, este disponibil doar la cerere, dar ceva ne spune ca acest Maserati Quattroporte Shooting Brake vine cu o nota de plata din sase cifre. Vorbim, pana la urma urmei, despre un unicat, care are de partea sa atat constructia impecabila, cat si o lunga lista de echipamente pentru confort - inclusiv un portbagaj electric.

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Maserati Quattroporte Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Maserati Quattroporte Shooting Brake
mai multe