Nimeni nu crede pana nu-l vede cu proprii ochi. E singurul Sprinter cu motor V12 din lume

Nimeni nu crede pana nu-l vede cu proprii ochi. E singurul Sprinter cu motor V12 din lume
  • Acest Mercedes Sprinter ascunde sub capota un motor V12
  • Unitatea de provenienta AMG dezvolta o putere de 630 CP
  • Modelul german ofera si o cutie automata 7G-Tronic Plus
Distribuie pe Facebook

Vezi toate acele inscriptii V12 de la nivelul caroseriei? Nu sunt nici pe departe puse la intimidare. Sub capota acestui Sprinter chiar se ascunde o motorizare cu 12 cilindri in V!

De-a lungul anilor, mai multe Mercedes-uri Sprinter au fost transformate in adevarate limuzine de lux. Cu scaune individuale si reglabile in toate modurile posibile si imposibile, cu televizoare late cat... intreaga cabina, cu frigidere, minibaruri si te miri ce alte extrase demne de o vila din Monaco.

Pana acum insa, nimeni nu s-a gandit sa ii ofere automobilului german si o putere maxima demne de avioanele private cu care concureaza din punctul de vedere al dotarilor si confortului. A facut-o recent o companie pe nume driveDYNAMICS, cu ajutorul unui propulsor V12 biturbo de 630 CP si 1.000 Nm.

De provenienta Mercedes-AMG, unitatea ascunsa sub capota acestui Sprinter de lux este livrata la pachet alaturi de o cutie automata din gama 7G-Tronic Plus. De la modelele de inalta performanta ale diviziei din Affalterbach provin si etrierele cu sase pistonase, atasate unor discuri de franare de pana la 375 mm.

Puterea este pusa pe asfalt de jante HRE cu anvelope Michelin Latitude Sport, iar viteza maxima se ridica la 240 km/h. Deloc rau daca tinem cont ca greutatea automobilului german a crescut pana la valoarea de 7.000 de kilograme, multumita blindajului cu protectie ridicata instalat de specialistii driveDYNAMICS.

Despre preturi, niciun fel de informatie. Cert este ca printre modificarile suferite de acest Mercedes Sprinter cu propulsor V12 biturbo de 630 CP se mai numara si o suspensie ajustabila, care urca la maximum nivelul de confort.

Distribuie pe Facebook
mai multe