Nimeni nu se astepta la asta. Toti au ramas cu gura cascata cand i-au vazut motorul

Nimeni nu se astepta la asta. Toti au ramas cu gura cascata cand i-au vazut motorul
  • Hyundai prezinta la SEMA proiectul Elantra Sport BTR Edition
  • Modelul ofera un motor turbo si injectie cu cu apa / metanol
  • Imbunatatirile continua la nivel de interior si exterior
Distribuie pe Facebook

Hyundai prezinta cu ocazia celui mai mare salon de tuning al planetei, ce se desfasoara zilele acestea in orasul Las Vegas din statul american Nevada, o versiune extrem de interesanta a modelului Elanta Sport.

Dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Blood Type Racing, automobilul sud-coreean gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu capacitatea de 1.6 litri, care a primit un sistem de injectie cu apa / metanol pentru o doza extra de performanta.

Aceasta nu este insa singura modificare suferita de propulsorul in patru cilindri, "sub capota" modelului Hyundai Elantra Sport BTR Edition facandu-si aparitia inclusiv o noua admisie si un sistem de evacuare ce poarta semnatura Pierce Motorsports.

Numarul cailor putere prezenti acum la datorie ramane cel mai mare mister al automobilului sud-coreean dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Blood Type Racing, drept pentru care mergem mai departe si prezentam si celelalte imbunatatiri.

La nivel estetic, modelul Hyundai Elantra Sport BTR Edition se remarca printr-o caroserie de culoare portocalie, livrata alaturi de mai multe elemente aerodinamice agresiv stilizate, un set de jante pe 19 inch si, totodata, o pereche de blocuri optice custom.

Interiorul automobilului sud-coreean dezvoltat impreuna cu specialistii companiei Blood Type Racing propune in schimb o formula care cuprinde un volan din fibra de carbon de la SoCalGarageWorks, noi cusaturi si un sistem de iluminare cu tehnologie LED.

Modelul cunoscut sub denumirea de Hyundai Elantra Sport BTR Edition mai anunta si o suspensie de tip coilover marca HDS, bare de rigidizare semnate Pierce Motorsports si, nu in ultimul rand, componente de franare din seria Big Brake de la Fella.

Hyundai Elantra Sport

Hyundai Elantra Sport

Hyundai Elantra Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Hyundai Elantra Sport
mai multe