Nimeni nu stie ce-a fost in capul lui. Englezul asta si-a impodobit BMW-ul cu tot ce-a gasit prin casa

Nimeni nu stie ce-a fost in capul lui. Englezul asta si-a impodobit BMW-ul cu tot ce-a gasit prin casa
  • BMW a lansat modelul X6 in 2008
  • Primele care ies in evidenta sunt camerele video de pe plafon
  • Cel mai probabil vorbim despre un X6 xDrive30d
Distribuie pe Facebook

Cu siguranta stii expresia "o saorma cu de toate". Ei bine, despre acest BMW X6 putem spune la fel: ca este o masina cu de toate. Are camere de supraveghere montate pe plafon, diverse decoratiuni si cate si mai cate.

Constructorul bavarez de automobile a lansat oficial modelul X6 in 2008 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Acesta nu a fost promovat ca un SUV (Sports Utility Vehicle) ci ca un SAC (Sports Activity Coupe) dand astfel nastere asa-numitelor SUV-uri Coupe.

Pe scurt, acestea combina toate avantajele unui SUV, adica garda inalta la sol, tractiune integrala si rotile mari, cu alura unui coupe. La inceput, clientii au fost putin sceptici in ceea ce priveste acest gen de vehicule dar segmentul s-a popularizat incet incet astfel ca in ziua de azi exista mai multe astfel de SUV-uri Coupe.

BMW-ul X6 din aceasta imagine este...cum sa-i spunem...mai special. Si nu in sensul bun al cuvantului. Desigur, fiecare face ce vrea cu masina lui, si-o modifica dupa bunul plac, dar nu intelegem ce a fost in capul celui care a facut asta.

BMW X6

Nici nu stim de unde sa incepem. Primele lucruri care iti atrag atentia sunt cele trei camere de supraveghere montate pe plafon, ca mai apoi sa dai de ornamentele si tevile care tin loc de "aripa spate". Ce-or fi acelea numai proprietarul stie, dar sa nu-l acuze vreun preot ca i-a furat cadelnita.

Spoiler-ul spate este si mai animat, totul culminand cu doua terminatii gigant pentru sistemul de evacuare.

Pe laterale, omul nostru a montat cateva benzi reflectorizante si chiar a montat ceva decoratiuni pe jante. Ne pare rau ca nu avem si o imagine cu partea frontala, dar cu siguranta tema "cu de toate" a fost aplicata si aici.

Cat despre motorizare, cu siguranta vorbim despre un X6 xDrive30d, cu propulsor de 3.0 litri diesel care livreaza ambelor punti 235 de cai putere si 520 Nm cuplu. Prima generatie a fost inlocuita in 2014, atunci cand BMW a lansat a doua iteratie a modelului X6 in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Noiembrie 2018