Nissan-ul asta R32 GT-R este unic in lume si poate fi al tau pentru pretul unei masini de familie

  • Acest Nissan Skyline R32 GT-R este unic in lume
  • A fost creat in 2005 de "Smoky" Nagata, fondatorul tunerului TopSecret
  • Printre modificari se numara un motor VQ35 complet refacut
Distribuie pe Facebook

Nissan-ul Skyline R32 GT-R construit de insusi "Smoky" Nagata, fondatorul TopSecret, este acum de vanzare, si avand in vedere unicitatea sa, costa extraordinar de putin.

"Smoky" Nagata si a sa companie, TopSecret, specializata in modificarea masinilor japoneze, sunt extraordinari de cunoscuti in lumea pasionatilor de masini japoneze. Aceasta opera de arta pe patru roti, creata de Nagata, este unul dintre cele mai nebune proiecte ale sale, iar acum este de vanzare.

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Masina a fost construita in anul 2005, iar de atunci acest Nissan Skyline R32 GT-R a aparut in mai toate revistele de profil din lume. Lista de modificari este una extrem de lunga si include un kit aerodinamic Top Secret G-Force format din bara fata si difusser spate, evacuare duala Titan, diferential Cusco 2 Way LSD, suspensie completa Aragosta, etrieri de frana frontali Brembo, jante Rays GT-C, si un roll-cage.

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecretNissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Piesa centrala a masinii o reprezinta motorul VQ35 de 3.5 litri, imprumutat de la un Nissan 350Z, care a fost reconstruit complet si care dezvolta acum 350 de cai putere. Nici in cazul propulsorului, Nagata nu a facut rabat de la nimic, asa ca modificarile includ printre altele, axe cu came Nismo, racitor de ulei ARC sau ambreiaj usurat ORC 709D.

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Interiorul atrage atentia oricui cu scaunele sport Recaro cu cusaturi TopSecret aurii, care iti vor aminti tot timpul ca esti in interiorul unei masini unice.

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Nissan-ul Skyline R32 GT-R a fost pentru prima data prezentat publicului la Salonul Auto de la Tokyo, iar acum poate fi al tau pentru doar 26.950 de euro.

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Nissan Skyline R32 GT-R by TopSecret
mai multe