Noi o asemenea masina NU AM MAI VAZUT pana acum. Are MOTOR DIESEL DE 1500 CP si 4062 Nm

Noi o asemenea masina NU AM MAI VAZUT pana acum. Are MOTOR DIESEL DE 1500 CP si 4062 Nm
  • Noi o asemenea masina NU AM MAI VAZUT pana acum
  • Are MOTOR DIESEL DE 1500 CP si 4062 Nm
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu tapiteria din piele italiana de la interior, acompaniata de nenumarate detalii realizate sub forma de carouri.

Plymouth 'Cuda Torc

O masina cu motor diesel de 1500 CP si 4062 Nm? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: construita pe un sasiu custom, ce poarta semnatura specialistilor de la Roadster Shop, impresionanta creatie cu o caroserie modificata de 'Cuda se poate lauda cu aceste valori la roti, astfel ca performantele masurate la volanta sunt mult mai spectaculoase, depasind nume grele din industrie, inclusiv Bugatti Chiron.

Sursa acestora o reprezinta celebra unitate cu sase cilindri in linie si capacitatea de 6.7 litri apartinand familiei de propulsoare Cummins, motorizarea din cazul de fata primind insa o lista intreaga de imbunatatiri, printre care si un sistem NOS.

Plymouth 'Cuda Torc

Plymouth 'Cuda Torc

Plymouth 'Cuda Torc

Valoarea din dreptul vitezei de top, dar si timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora raman, din pacate, doua dintre marile necunoscute ale masinii cunoscute sub numele de TorC, compania din spatele fabulosului proiect de tuning preferand sa discute, in schimb, despre alte aspecte. Precum suspensia de tip coilover de la Ridetech sau discurile de franare de 14 inch, marca Wilwood.

In ceea ce priveste partea estetica, lista atractiilor principale cuprinde jante din aliaj intr-o combinatie 18 / 20 inch, tapiterie din piele italiana de calitate superioara, o noua plansa de bord si, surprinzator, nenumarate detalii sub forma de carouri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Plymouth 'Cuda Torc
mai multe