Nou record de viteza pentru Porsche? Un 911 Turbo atinge peste 377 km/h la Texas Mile!

Nou record de viteza pentru Porsche? Un 911 Turbo atinge peste 377 km/h la Texas Mile!
Cu totii stim cat de fantastice sunt creatiile celor de la Switzer Performance sau 9ff, insa o noua companie de tuning se lauda astazi cu un Porsche fenomenal. Modificat radical sub capota, extremul 911 Turbo a atins in cadrul evenimentului Texas Mile o viteza de peste 377 km/h! Impresionant, nu-i asa?
Distribuie pe Facebook

Dar sa o luam cu inceputul. Magnifica creatie poarta semnatura celor de la Evolution MotorSports, o companie de peste Ocean ce ne-a surprins in trecut cu dezvoltarea unei versiuni twin-turbo a magnificului Audi R8 V10. Pentru fascinantul taram botezat Texas Mile, tunerul american a pus mana pe un exemplar al deja-impresionantului Porsche 911 Turbo, pe care l-a transformat intr-o adevarata arma de distrugere in masa. Desi cei de la Evolution MotorSports tin bine ascunse cifrele propulsorului de sub capota, se pare ca avem de-a face cu un boxer de 4.0 litri, dotat cu doua turbine uriase si alte bunatati, ce dezvolta peste 1.100 cai putere!

Rezultatul? Extremul exemplar al supercarului din Stuttgart se poate lauda cu o viteza maxima de 234.6 mile pe ora (377.5 km/h, mai exact), atinsa de-a lungul unei singure mile. Iar partea buna e ca tunerul american nu a operat modificari importante la nivelul interiorului. Altfel spus, acest Porsche 911 Turbo beneficiaza in continuare de dotari de lux precum aer conditionat, sistem de navigatie, tapiterie din piele si nu numai. In ceea ce priveste capitolul siguranta, cei de la Evolution MotorSports au optat pentru roll cage complet si parasuta.

Porsche 911 Turbo by EvoMS urca pe Dyno



Porsche 911 Turbo by EvoMS in actiune 1



Porsche 911 Turbo by EvoMS in actiune 2



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2011