Noua lor masina arata ca un avion privat. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua lor masina arata ca un avion privat. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cel mai nou proiect de la Lexani are la baza un Ford F-550
  • Vehiculul de 10 metri vine cu o cabina tipica unui avion
  • Pretul de vanzare se ridica la suma de un milion de dolari
Distribuie pe Facebook

Si mai interesanta decat cabina masinii de zece metri este nota de plata a acesteia: undeva in jurul a un milion de dolari.

Atunci cand nu creeaza noi modele de jante, specialistii companiei Lexani isi folosesc talentul pentru a da nastere unor masini cum nu s-au mai vazut.

Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta proiectul G-77 Sky Master, un Ford F-550 cu lungimea de zece metri si interiorul de avion privat.

Oferita in schimbul sumei de un milion de dolari, masina americana ofera sase scaune imbracate in piele italiana, cu reglare electrica si functie de masaj.

Acelasi proiect G-77 Sky Master de la Lexani se mai poate lauda inclusiv cu doua canapele care, la simpla apasare a unui buton, se transforma in pat.

Pentru calatoriile care nu se mai sfarsesc, masina americana a pregatit un ecran curbat de 65 de inch, plus tablete Apple iPad si computere din seria Mac Mini.

Intr-un final, specialistii companiei Lexani au mai introdus in meniul G-77 Sky Master si o instalatie audio de la Bose, dar si o baie placata cu aur de 24k.

Daca mai era nevoie de precizat inca o data, nota de plata a masinii americane este formata din sapte cifre, ridicandu-se la suma de un milion de dolari.

Lexani G-77 Sky Master

Lexani G-77 Sky Master

Lexani G-77 Sky Master

Lexani G-77 Sky Master

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lexani G-77 Sky Master
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2019